Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Shoutbox

You must login to post a message.

03-05-2018, 07:41
contau pentru biletul zilei Smile

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

30-04-2018, 23:27
deduc faptul ca ponturile au fost anulate pentru ca nu se mai putea sa influentez in niciun fel clasamentul.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 3

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 520
> Cel mai nou membru: FlorianS

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Manchester City - Liverpool pont si oferta speciala!

Pe Etihad Stadium va avea loc duminica de la ora 18:30 derby-ul etapei cu numarul 29 din Premier League. Manchester City si Liverpool vor incerca sa profite de pasul gresit facut de Arsenal si sa obtina victoria prin care si-ar securiza locul in Big 4.

Manchester City sta mai bine, cu un punct in plus fata de "cormorani", dar si cu un meci mai putin disputat. Eliminata miercuri de AS Monaco din Champions League echipa lui Pep Guardiola se poate axa acum pe campionat. Avea 4 victorii la rand pana sa remizeze surprinzator cu Stoke (0:0) in ultima etapa.

Liverpool poate chiar sa urce pe locul secund daca va castiga acest joc iar Tottenham nu va castiga disputa cu Southampton. Formatia lui Klopp va fi mai odihnita, pentru ea campionatul fiind singura competitie in care este implicata in ultima vreme. A reusit sa castige 3 din ultimele 4 partide, dar in deplasare n-a mai castigat din 19 decembrie. Dupa 2 egaluri au urmat 2 esecuri la echipe care se lupta pentru evitarea retrogradarii.

Ne asteapta pe Etihad Stadium un meci care cred va sta sub semnul echilibrului. Cota de 1.46 pentru maxim 3 goluri este una de luat in calcul tinand cont de miza partidei dar si de faptul ca in precedentul duel dintre Guardiola si Klopp s-a inscris un singur gol.

Pronostic: sub 3.5 goluri, cota 1.46 la aceasta casa de pariuri online unde in caz ca pariezi pe acest joc optiunea scor corect ai parte de castiguri duble. Mai multe detalii pe situl casei de pariuri la sectiunea promotii.

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi