Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Shoutbox

You must login to post a message.

03-05-2018, 07:41
contau pentru biletul zilei Smile

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

30-04-2018, 23:27
deduc faptul ca ponturile au fost anulate pentru ca nu se mai putea sa influentez in niciun fel clasamentul.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 1

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 520
> Cel mai nou membru: FlorianS

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Liga 1, bilet din 4 meciuri propus de o casa de pariuri!

In aceasta etapa o casa d3 pariuri online propune un bilet interesant pentru Liga 1 care cuprinde 4 meciuri, 2 din fiecare competitie, sunt implicate atat echipe aflate in lupta pentru titlu cat si echipe care se lupta pentru a evita retrogradarea.

La Mehedinti Craiova intalneste pe Astra doua echipe care momentan par sa fie iesite din calculele pentru titlu si ramane doar lupta pentru un loc in Europa League. Exista si varianta Cupa Romaniei de a ajunge in Europa League, dar ambele echipe au de demonstrat ca merita sa ajunga acolo. Ne asteptam la un meci disputat zic eu cu goluri in ambele porti, dar expertim mizeaza pe o victorie a gazdelor.

La Medias, Gazul joaca cu Pandurii si pare sa fie un meci cu o singura varianta posibila, victorie echipa gazda dar cota de 1.52 spune ceva si s-ar putea sa asistam la un meci mai greu decat ne inchipuim.

In debandada de la Targu Mures, Timisoara are nevoie de cele 3 puncte, dar cu siguranta gazdele vor sa arate ca inca mai au orgoliu si ca pot sa faca meciuri bune, varianta egalitate e una plauzibila si de luat in calcul.

Dinamo v Viitorul e meciul tare al rundei in care ambele echipe merg pe o singura varianta, victoria. Specialisti mizeaza pe experienta dinamovistilor si vad acest meci de 1 solist.

Biletul e propus de aceasta casa de pariuri online - Vezi oferta unde daca deschizi cont in acest weekend de sarbatoare te rasplatim. Ai parte de promotii zilnice si cote foarte interesante. Arunca o privire si o sa te convingi singur.

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi