Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Shoutbox

You must login to post a message.

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 11

> Membri conectaţi: 1
kanoute

> Membri înregistraţi: 483
> Cel mai nou membru: gerrard06

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuril!

Dubla din Champions League, la o casa de pariuri online!

Astazi avem doua meciuri interesante in Liga Campionilor acolo unde Realul are mari sanse sa urce in semifinale dupa ce s-au impus pe terenul celor de la Bayern in urma unui meci disputat si cu cartonas rosu acordat gazdelor.
In mod normal Realul nu ar trebui sa aibe probleme in acest meci si chiar sa reuseasca victoria, dar vorba aia cu nemtii nu esti sigur de victorie pana ce s-au urcat in autocar si au plecat. Specialistii considera ca Realul se impune si in retur iar cota de 2.40 este una foarte buna.

Celalalt meci al zilei in Uefa Champions League este partida intre Leicester si Atletico Madrid, care in tur s-a terminat cu victoria spaniolilor la limita 1-0. Echipa condusa de antrenorul cu nume de poet, Shakespeare, are ceva absente de lot dar si asa spera ca visul unei nopti magice sa continue si vor incerca cu toate fortele calificarea in careul de asi. Simeone e greu de batut in astfel de duble dar acesta e un meci in care orice e posibil. Desi e goarte greu de crezut totusi specialistii de la casa de pariuri online, inclina balanta spre o victorie a celor de la Leicester iar cota de 3.70 e fabuloasa.

Daca alegi sa joci aceasta dubla de miza recomandata 50 RON castigul ajunge in aceste momente la fix 450 RON pentru ca ambele cote sunt in crestere, cu alte cuvinte se mizeaza contrar oricelor influente ale bookmakerilor.

Biletul e propus de aceasta casa de pariuri online (Vezi oferta) unde ai parte si de alte oferte speciale pentru aceste jocuri, cote foarte bune si o grafica excelenta.

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi