Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Shoutbox

You must login to post a message.

03-05-2018, 07:41
contau pentru biletul zilei Smile

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

30-04-2018, 23:27
deduc faptul ca ponturile au fost anulate pentru ca nu se mai putea sa influentez in niciun fel clasamentul.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 2

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 520
> Cel mai nou membru: FlorianS

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Tottenham - Manchester United pont si informatii utile!

Partida dintre Tottenham si Manchester United va avea loc duminica de la ora 18:30 si s-ar putea sa nu fie la fel de interesanta pe cat pare a fi. Spun asta deoarece la ora ei Tottenham s-ar putea sa nu mai aiba vreo motivatie, asta in timp ce elevii lui Mourinho vor fi pe acest final de sezon mai mult cu gandul la finala Europa League cu Ajax din 24 mai.

Tottenham a inceput aceasta runda de pe locul secund, fiind la 7 puncte de liderul Chelsea si la 8 de Manchester City (singura formatie de care poate fi depasita). Am spus ca acest joc s-ar putea sa n-aiba o miza foarte mare pentru ea deoarece daca Chelsea va castiga vineri la West Bromwich iar Manchester City nu va trece sambata de Leicester locul secund este in proportie de 100% al echipei lui Pochettino (articolul a fost scris vineri dimineata, de aceea nu stiam rezultatele din cele 2 partide).

Manchester United este la 4 puncte de un loc 4 care va duce in play-off-ul Ligii Campionilor si la un singur meci distanta de calificarea directa in grupele Ligii Campionilor prin intermediul Ligii Europa. De aceea ma astept ca Mourinho sa se concentreze mai degraba sa aiba toti jucatorii proaspeti la finala europeana care nu este foarte departe.

Cum Tottenham vine dupa 5 meciuri in care fie a castigat la 0 (de 4 ori), fie a pierdut la 0, iar Manchester United are in precedentele 6 etape doar un singur duel incheiat cu goluri in ambele porti n-as fi deloc mirat daca pe White Hart Lane nu vom vedea goluri marcate de fiecare formatie.

Pronostic: ambele echipe inscriu - nu, cota 1.83 la aceasta casa de pariuri online - VEZI OFERTA unde ai cea mai buna oferta de pe piata daca deschizi cont nou.

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi