Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Shoutbox

You must login to post a message.

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Poză aleatoare

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 8

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 488
> Cel mai nou membru: radu

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuril!

Afla cum poti paria GRATUIT pe meciurile din Champions League din 12-13 septembrie!

Cea mai tare competitie inercluburi din lume ia startul cu meciurile din grupe astazi, iar capul de afis este intalnirea dintre Barcelona si Juventus. Din pacate Romania nu are nici o reprezentanta in aceasta competitie, asta dupa ce Viitorul a pierdut dubla cu Apoel in prelungiri, iar FCSB a pierdut fara drept de apel cu Sporting Lisabona.

Grupele Champions League incep pe 12 septembrie cu confruntari demne de o finala europeana. Bucura-te de fotbal cu o oerta speciala la o casa de pariuri online!

Plaseaza cel putin 4 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE in valoare de cel putin 50 RON fiecare si cu o cota minima de 1.5 pe cate un meci distinct din Champions League (12 - 13/09).

Daca nu ai noroc si vei avea bilete pierzătoare, primesti rambursare pentru intreaga miza pariata pe biletele necastigatoare in limita a 200 RON.

Vezi AICI agentia de pariuri care iti pune la dispozitie aceasta oferta!

Oferta este una cu inscriere, deschide cont folosind legatura de mai sus, sau intra in cont daca ai deja, cauta oferta in pagina corespunzatoare de pe situl agentiei si urmeaza pasi pentru inscriere.

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi