Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Shoutbox

You must login to post a message.

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 5

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 483
> Cel mai nou membru: gerrard06

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuril!

Suedia - Luxemburg pont si oferta speciala online!

Friends Arena din Solna va gazdui in aceasta seara de la ora 19:00 partida dintre Suedia si Luxemburg. Va fi ultimul joc de pe teren propriu, respectiva ultima deplasare petru luxemburghezi in cadrul grupei A a calificarilor pentru Campionatul Mondial de anul viitor.

Luxemburg imparte ultimul loc din grupa cu Belarus. Ambele formatii au acumulat cate 5 puncte, luxemburghezii avand, in mod surprinzator, un golaveraj mai bun. Luna trecuta au scos un punct total neasteptat chiar la Paris contra Frantei, reusind atunci sa se apere eroic.

Suedia este la propria mana inaintea ultimelor 2 jocuri. Daca va castiga acest duel cu Luxemburg si in Olanda va termina neinvinsa atunci va fi sigura de clasarea pe locul secund. Ea se afla in prezent pe locul secund in grupa, la un punct in urma Frantei, asa ca cel putin teoretic mai poate spera chiar la calificarea directa la turneul final din Rusia.

Ar putea conta si golaverajul la final, intr-un eventual clasament al locurilor secunde, asa ca ma astept la o ofensiva totala din partea lui Berg&co. Suedia a terminat cu minim 4 goluri 3 din ultimele 4 jocuri din aceste calificari si cred ca ne poate oferi un nou meci spectaculos, in ciuda rezultatului inregistrat de luxemburghezi in Franta.

Pronostic: peste 3.5 goluri, cota 1.71

Pui minim 100 lei pe acest pont online si te poti alege cu un iphone.

Vezi AICI agentia unde ai aceasta oferta!


Luna: octombrie
Nr. pronosticuri: 9
Castigate: 4
Pierdute: 2
In desfasurare: 3

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi