Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Shoutbox

You must login to post a message.

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 5

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 483
> Cel mai nou membru: gerrard06

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuril!

Slovenia - Scotia pont si oferta de pariu gratuit!

Fara indoiala partida dintre Slovenia si Scotia este cea mai interesanta din aceasta seara cu meciuri in preliminarii. Disputa va avea loc de la ora 19:00 la Ljubljana si gaseste ambele formatii in postura de a avea sanse la locul secund.

Pentru Slovenia lucrurile sunt ceva mai complicate deoarece victoria ar trebui sa fie obtinuta fie cu 1:0, fie la minim 2 goluri diferenta, si in plus mai are nevoie de un pas gresit facut acasa de slovaci contra Maltei, lucru putin probabil. Altfel stateau lucrurile pentru ei daca in primavara nu luau gol in minutul 88 al meciului din Scotia. Abordau acest joc de la 15 si am fi avut parte de o egalitate in 3.

Scotia este la propria mana in aceasta lupta pentru un loc secund care nu e sigur de prezenta la baraj. Ar fi siguri de aceasta postura daca ar castiga diseara, caz in care ar depasi sigur macar Grecia in clasamentul locurilor secunde.

Va fi un meci in care ambele echipe cred ca vor juca prudent. Ele vin dupa rezultate de 1:0, Slovenia pierzand in Anglia, in timp ce Scotia a invins acasa Slovacia. Mai mult slovenii au 5 meciuri la rand incheiate cu goluri intr-o singura poarta, iar scotienii au 4 astfel de partide in precedentele 5 runde. Prin urmare n-as fi surprins daca nu vom vedea goluri in ambele porti in jocul de la Ljubljana.

Pronostic: ambele echipe inscriu - NU, cota 1.71

Iti recoamndam sa plasezi acest pont online, ai parte de un pariu gratis pentru meciurile de calificari de la Cupa Mondiala, oferta pentru un singur meci pierdut pe bilet si oferta excelenta de bun venit.

LVezi AICI agentia unde poti sa te alegi cu un pariu gratis daca pariezi pe Cupa Mondiala calificari!

Luna: octombrie
Nr. pronosticuri: 11
Castigate: 7
Pierdute: 2
In desfasurare: 2

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi