Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Shoutbox

You must login to post a message.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 8

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 496
> Cel mai nou membru: cezarleon

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuril!

Concordia - Juventus Buc. pont si informatii utile

concordia v juventus pontUn meci foarte important in lupta pentru evitarea retrogradarii va avea loc duminica de la ora 13:00 pe gazonul sintetic din Chiajna. Acolo, formatia aflata pe locul 6, Concordia, va primi replica codasei Juventus Bucuresti. Concordia este in cautarea primei victorii din acest play-out, in timp ce bucurestenii au bifat deja 2 in primele 4 runde.

Concordia ocupa in prezent locul care va duce la barajul pentru ramanerea in prima liga, avand insa acelasi numar de puncte cu Sepsi si Timisoara. Formatia gazda a acestui joc a alternat egalurile de acasa cu esecuri exxterne in acest play-out. In precedentul duel de la Chiajna a incheiat cu acelasi scor de la inceput jocul cu Juventus.

Juventus continua sa se afle pe ultima pozitie cu 13 puncte, dar diferenta de doar 3 puncte fata de locurile care asigura salvarea da sperante formatiei din Colentina. Dupa victoriile cu ACS Poli si Dinamo, Juventus a pierdut luni jocul de acasa cu Sepsi.
In acest play-off grupare din Colentina are 3 meciuri in care nu s-a marcat in ambele porti. La un scenariu similar ma astept si azi in disputa cu o echipa de care a fost infranta cu 0:5 in precedentul duel direct.

Pronostic: ambele echipe inscriu - nu, cota 1.71


Total pronosticuri aprilie: 20
Castigate: 9
Pierdute: 5
Anulate: 2
In desfasurare: 4

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi