Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 3

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 537
> Cel mai nou membru: Margarita

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Caen v Nimes pont cu cota 1.95 din Ligue 1, Franta!

pont caen v nimesDe la ora 20:00 in intermediara etapei cu numarul 16 din Ligue 1, Franta pe Stade Michel d'Ornano din Caen vine nou promovata si totodata entuziasta echipa Nimes. Spun asa pentru ca este una din echipele care joaca un fotbal de care pe care in Ligue 1 avand o medie de aproape 2 goluri pe meci primite si date.

Caen se afla 16 in clasament, este echipa cu cele mai multe rezultate de egalitate din Ligue 1, 7 la numar, au cumulat 13 puncte si au ca obiectiv principal salvarea de la retrogradare. In ultimele 5 meciuri au scos doar 2 puncte, au 2 galuri si 3 infrangeri toate la limita cu echipe care teoretic sunt cotate mai bine.Principalul om de gol al celor de la Caen este atacantul din Guadalupe Claudio Beauvue pe care il cunoastem bine de la alte echipe unde a facut cariera in Ligue 1. A marcat in acest sezon 3 goluri pentru SMC. Din ultimele 5 intalniri Caen a terminat 4 cu sub 2.5 goluri si una peste 2.5 goluri iar in 2 partide dintre acestea au marcat.

Nimes este una dintre petele de culoare ale Ligue 1 din acest sezon au rezultate neasteptate, pot sa bata pe oricine daca prind o zi buna sau pot sa piarda la scor cu oricine. Principalul marcator pentru Nimes este un gabonez de 24 de ani, Denis Bouanga care a marcat de 4 ori in acest sezon si are si un asist la activ. In ultimele 5 meciuri cei de la Nimes au 3 victorii un egal si o singura infrangere si au marcat in 4 din cele 5 meciuri.

Miza in aceasta partida e pe golrui in ambele porti avand in vedere ca si Caen atunci cand intalneste o echipa care joaca fotbal reuseste sa se ridice la nivelul asteptarilor.

Pont: marcheaza ambele echipe - cota 1.95
Pariaza online AICI - ai parte de oferta excelenta de bun venit si daca ne contactezi aici pe site ai 20 RON pariu gratis!

Statistici OP DECEMBRIE:
Pariuri propuse: 2
Pariuri castigate: 0
Pariuri pierdute: 0
Pariuri in asteptare: 2
Cota minima pariuri: 1.70

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi