Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

02-07-2019, 15:56
Lipsesc la meciuri de la Wimbledon simplu o gramada din sistem.Majoritatea
sunt dar lipsesc cateva si la masculin si la feminin.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 3

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 558
> Cel mai nou membru: SirbuM

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

FCSB v Hermannstadt, pontul zilei din Liga 1 la pariuri, cota 2.40!

pont FCSB v HermannstadtDe la 21:00 FCSB intalneste pe Hermannstadt in primul meci al sezonului 2019-2020 din Liga1. FCSB are deja o victorie intr-un meci oficial cu Milsami in Europa League, pe care l-a castigat 2-0 printr-o dubla a lui Tanase. Hermannstadt are un antrenor nou, a facut cateva achizitii interesante si pare sa fie peste echipa care sezonul trecut s-a salvat de la retrogradare in ultima clipa.

FCSB a suprins pe toata lumea prin numirea lui Bogdan Andone pe banca, un antrenor fara prea multa experienta si care inainte nu a prea demonstrat nimic. Campania de achizitii a echipei patronate de Becali, a fost una destul de buna, au vandut destul de bine fara a isi pierde din valoarea echipei si au adus cativa jucatori foarte utili care au intrat in prima echipa. La nivelul apararii odata cu venirea lui Cristea zona centrala pare sa fie rezolvata, prin cuplul Planic - Cristea si cu optiuni foarte bune precum Balasa pe banca.Belu-iordache venit de la Asta si Roman par sa asigure benzile si ar trebui sa fie la nivelul predecesorilor Romario Benzar plecta la Lecce in Serie A si a lui Junior Morais plecat in Turcia. La mijloc e plus valoare prin venirea lui Oaida de la Botosani si a lui Vana de la Viitorul, alt suflu, mai multa determinare si mai multa disponibilitate la efort. Singurul compartiment unde FCSB pare sa aibe nevoie de un om de gol si un numar 9 redutabil pare sa fie atacul unde extremele Coman si Man se descurca bine dar in centru Hora nu se ridica la nivelul a ccea ce ar trebui sa joace un numar 9, dar poate lucrurile se vor schimba odata cu revenirea lui Gnohere. Totusi aici ar trebui investit 2-3 mil de euro pentru un jucator care deocamdata nu exista in Liga 1 dar poate sa fie gasit prin strainatate si care sa aduca satisfactie echipei si chiar sa ii asigure garantia titlului.

Hermannstadt are un antrenor nou pe Costel Enache, au adus doia oameni de experienta in aparare pe Vieira de la Sepsi si pe Luchin de la Calarasi, care s-ar putea sa le recolve problemele defensive, au investit si in tineri aducand 3-4 tineri de perspectiva din Liga 3, a adus si cativa straini, uni care au mai trecut prin Liga 1 si alti care se afla la prima experienta, aici mi-a atras atentia un atacant de 21 de ani care a fost scolit de Dinamo Zagreb, Stjepan Plazonja care s-ar putea sa fie un plus pentru echipa ardeleana.

Avand in vedere aceste aspecte probabil vom avea un meci disputat si cu goluri, tocmai din acest motiv mizam pe un pont cu cota mare si anume ca o sa vedem goluri in ambele porti.

Pont: ambele echipe marcheaza - cota 2.40
Pariaza online pe acest joc si ai parte de un pariu gratis - vezi oferta

OP statistici ponturi IULIE:
Pariuri propuse: 9
Pariuri castigate:5
Pariuri pierdute: 3
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 1
Cota minima pariuri: 1.70

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi