Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

02-07-2019, 15:56
Lipsesc la meciuri de la Wimbledon simplu o gramada din sistem.Majoritatea
sunt dar lipsesc cateva si la masculin si la feminin.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 1

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 555
> Cel mai nou membru: stef123

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Dinamo v Craiova, pontul zilei la pariuri din Liga 1, cota 2.00

pont dinamo  v craiovaDe la 21:00 pe Arena Nationala din Bucuresti are loc meciul etapei a doua din Liga 1 intre Dinamo si Universitatea Craiova. Dupa ce Dinamo a fost umulita in prima etapa de Viitorul acum intalneste Craiova o echipa care marcheaza in acest sezon cu un gol mai mult decat adversarul.

Dinamo a luat 5 goluri de la Viitorul are mari probleme cu suporterii, conducerea nu este deloc agreata, se urmareste preluarea clubului de catre un alt administrator inclusiv schimbarea omului care detine pachetului majoritar de actiuni, s-au vehiculat mai multe variante dar deocamdata nimic concret pentru ca Dinamo sa iasa de pe traciectoria aflata in cadere libera a ultimilor 3-4 ani. Neagoie nu e deloc agreat de fani si o infrangere azi cu Craiova e posibil sa fie sfarsitul prematur si dupa doar 2 etape a antrenorului la Dinamo. Din punct de vedere al lotului Dinamo e sub ce a fost anul trecut, s-a incercat aducerea unor jucatori straini care nu prea sunt ce trebuie, varianta portarului e una destul de slaba, se promoveaza prea putini tineri desi in pepiniera dinamovista exista valoare, nu exista incredere si rabdare iar echipa nu prea are sanse sa isi revina in conditiile astea.

Craiova a inregistrat in meciurile oficiale 3 victorii toate cu acelasi scor 3-2, echipa din Craiova nu arata nici ea extraordinar, apararea in special are mari probleme, se greseste mult si calitatea fundasilor care au jucat pana acum este precara. Atacul deocamdata pare sa functioneze dar am impresia ca totul functioneaza pe mecanismele vechi si se merge din vechile cunostite si dupa parerea mea e o chestiune de timp pana cand o sa fie probleme si aici. Papura nu a prea venit cu noutati sau cu o strategie bine pusa la punct din care sa vedem ca echipa face progrese, singurul lucru care e in favoarea lui e spiritul de fost jucator al oltenilor, dar acest lucru nu prea pare sa ii incante pe suporteri.

Preconizez un meci inchis in care nu o sa mai vedem 5 goluri, pentru ca probabil ambele echipe o sa caute echilibrul, plusul e cert de partea Craiovei, dar ne amintim ca Dinamo a facut meciuri mari importiva oltenilor atunci cand lumea se astepta mai putin. Orice este poibil si o sa mergem pe acceasi varianta a golurilor.

Pont: se marcheaza 2-3 goluri - cota 2.00
Pariaza online pe acest joc si ai parte de un pariu gratis de 10 RON daca deschizi cont nou - vezi oferta


Daca deschizi cont nou acum contacteaza-ne pe email(online_pariuri@yahoo.com ) sau mesaj privat si iti oferim 10 lei si la casino, fara depunere!

OP statistici ponturi IULIE:
Pariuri propuse: 12
Pariuri castigate:7
Pariuri pierdute: 4
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 1
Cota minima pariuri: 1.70

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi