Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

02-07-2019, 15:56
Lipsesc la meciuri de la Wimbledon simplu o gramada din sistem.Majoritatea
sunt dar lipsesc cateva si la masculin si la feminin.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 14

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 558
> Cel mai nou membru: SirbuM

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Neman Grodno v Vitebsk pontul zilei de duminica cota 1.95

Deja devenim experti in meciurile din Belarus si ne aflam la al 3-lea pont din aceasta tara. Pe Stadionul Neman din Grodno un stadion cu o capacitate de 8500 de oameni si modernizat in urma cu aproape 12 ani, avem un meci interesant in etapa cu numarul 2 din Vysshaya Liga intre Neman si Vitebsk de la ora 18:00, meci care am vazut ca poate sa fie vazut live streaming atat pe situl nostru cat si pe cateva situri ale caselor de pariuri.Neman este o echipa care sezonul trecut a terminat la 6 puncte de retrogradare si in mare parte si-au pastrat lotul de anul trecut nu au vandut fotbalisti importanti iar la capitolul veniri se numara aparatorul ucrainean Koval venit de la Odessa unde a avut cifre bune, un atacant armean Gegam Kadimyan cu trecut tot prin Ucraina si un mijlocas sarb Zoran Marusic venit de la o echipa retrogradata Dnyapro, care dealtfel in primul meci pierdut de Neman a luat si rosu. Neman a pierdut primul meci in minutul 88 la Isloch Minsk.

Vitebsk a terminat campionatul trecut prima deasupra liniei de retrogradare a avut in ultimele 5 meciuri un egal si 4 infrangeri pe linie care i-au dus in pragul retrogradarii. Vitebsk a inceput cu dreptul campionatul a reusit o victorie 1-0 pe Gorodeja printr-un autogol. Vitebsk are in lot 3 brazilieni Carioca, Cesar, si Wanderson. In primul meci nou venitul Maksym Kalenchuk a luat rosu, dar ramane unul din oamenii de baza pentru Vitebsk in acest sezon.

Neman Grodno - Vitebsk meciuri directe si pronostic


In ultimele 5 partide dintre cele doua notam cate o victorie de fiecare parte si 3 egaluri, in 3 meciuri au marcat ambele si 2 partide au fost cu peste 2.5 goluri.
In ultimele 5 jocuri cu Neman gazda intre cele doua noram 2 victorii oaspetii o victorie gazdele si 2 egaluri, in 2 partide au marcat ambele si doar un meci a fost cu cel putin 3 goluri.

Pronostic: ambele marcheaza - cota 1.95

Neman Grodno - Vitebsk pariaza online ai un pariu gratis


Daca nu ai pariat pana acum online, acest meci iti ofera o sansa buna, ai parte de un prim pariu gratis, de pana la 500 RON, deschizi cont pariezi cat vrei pana la 500 ron, daca castigi te alegi cu castigul, iar daca pierzi primesti inapoi miza pariata.

Neman v Vitebsk pariaza online cu 500 ron PARIU GRATIS - vezi oferta

Pariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o situatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi MARTIE:
Pariuri propuse: 12
Pariuri castigate:4
Pariuri pierdute: 5
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 3
Cota minima pariuri: 1.70

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi