Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

02-07-2019, 15:56
Lipsesc la meciuri de la Wimbledon simplu o gramada din sistem.Majoritatea
sunt dar lipsesc cateva si la masculin si la feminin.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 7

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 558
> Cel mai nou membru: SirbuM

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Hertha v Union, derby la Berlin fara spectatori, cota 2.19

De la 21:30 vineri seara avem derby pe stadionul olimpic din Berlin, Olympiastadion un colos al fotbalului si monument al evenimentelor istorice trece prin aceasta perioada gol, fara spectatori la partida dintre Hertha si Union.Hertha Berlin e pe locul 11 in clasament nu o duce prea bine, desi nu e invinsa in ultimele 3 runde, totusi cu 31 de puncte la 8 lungimi de locul de baraj inca mai tremura pentru prezenta si anul viitor pe prima scena a fotbalului din Gemania. Hertha a revenit dupa pauza fortata cu o victorie surprinzatoare, 3-0 in deplasare la Hoffenheim un teren unde se castiga foarte greu. Desi are 35 de goluri marcate Hertha simte lipsa unui golgheter iar in jocurile de acasa si mai mult pentru ca in 13 partide au strans 12 puncte si au marcat 14 goluri, foarte putin. Mai mult acasa Hertha nu a castigat nici un joc din ultimele 6 in campionat, reusind doar 3 egaluri dintre care 2 la 0.

Union Berlin este o evhipa ajunsa in Bundesliga din pasiunea dusa pana la extrem a unor suporteri care au construit inclusiv stadion pentru a isi vedea visul cu ochii si echipa nu ii dezamageste. Desi are unul din cele mai slab cotate loturi Union reuseste sa stranga puncte si sa se mentina pe o pozitie care ii da ragaz sa se organizeze si sa isi apre corect sansele. Union e la 7 puncte de locul de baraj, au 30 de puncte si sunt pe 12 in clasament. In ultimele 3 etape Union are 2 infrangeri si un egal, iar ultima data au castigat in deplasare la Eintracht.

Hertha v Union meciuri directe si pont


Cum ziceam cele doua s-au intalnit mai mult prin Bundesliga 2 si analizand ultimele 5 jocuri observam ca balanta inclina spre oaspetii de azi care au 2 victorii fata de doar 1 Hertha si 2 egaluri. In 4 din cele 5 jocuri au marcat ambele, 3 meciuri au avut cel putin 3 goluri iar in tur a fost 1-0 pentru Union. Mizam pe un joc echilibrat si acum in retur.

Pronostic: x pauza - cota 2.19

Hertha v Union pariaza online si beneficiezi de oferta speciala de la Baumbet


Iti recomandam sa pariezi cota propusa la Baumbet e und din cele mai bune de pe piata si daca deschizi cont nou beneficiezi de pana la 500 ron in dublarea primei depuneri. Pana se deschid agentiile de pariuri terestre profita de promotiile online de care ai parte iar la Baumbet sunt destule.

Hertha v Union pariaza online si ai dublu la prima depunere - vezi detaliiPariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o situatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi MAI:
Pariuri propuse: 19
Pariuri castigate:10
Pariuri pierdute: 7
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 2
Cota minima pariuri: 1.70

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi