Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

02-07-2019, 15:56
Lipsesc la meciuri de la Wimbledon simplu o gramada din sistem.Majoritatea
sunt dar lipsesc cateva si la masculin si la feminin.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 10

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 559
> Cel mai nou membru: akshpatil

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

sports_ro_880x100

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Freiburg v Bayer Leverkusen, pontul zilei din Bundesliga, cota 2.18

De la 19:30 pe Schwarzwald-Stadion din Freiburg incepe o noua etapa din Budnesliga, este etapa cu numarul 29 si Freiburg oechipa fara victorie de la reluarea campionatului intalneste pe Leverkusen, echipa care etapa trecuta a pierdut cu Wolfsburg acasa 4-1. Freiburg e pe 8 in campionat cu 38 de puncte in timp ce oaspetii sunt 3 pozitii mai sus cu 53 de puncte.Freiburg a marcat un singur gol in meciurile de acasa in acest sezon inainte de minutul 30, incep cu acest lucru ca e o chestiune importanta pentru vanatorii de statistici. In ultimele 3 jocuri Freiburg a reusit 2 egaluri ambele in deplasare pe terenuri foarte grele la Lipzig si Frankfurt si o infrangere acasa cu Werder la limita 1-0. Freiburg acasa are 6 ivtorii 2 egaluri si 5 infrangeri, acu cumulat 20 de puncte si in ultimele 5 jocuri nu au nici un egal, reusind 2 victorii si 3 infrangeri. Pentru Freiburg principoalul om de gol este Petersen cu 9 reusite si 2 pase decisive.

Leverkusen dupa ce sezonaele trecute a propus cativa tineri foarte interesanti pe care i-a si vandut pe bani buni, acum are un nou atacant minune pe Kai Havertz care la 20 de ani are 5 pase decisive si 10 goluri marcate in Bundesliga. Pentru Leverkusen esecul de etapa trecuta acasa a fost primul dupa o serie de 12 meciuri fara infrangere in toate competitiile, dintre care in aceste 12 meciuri 11 au fost victorii. In deplasare Leverkusen are 3 victorii si un egal 1-1 cu Leipzig in Bundesliga recent si mai mult in toate jocuri lor au inscris ambele echipe, iar media de goluri pe meci pentru Leverkusen in jocurile lor este de 3,2 ultimele 4 jocuri fiind toate cu cel putin 3 goluri.

Freiburg v Bayer Leverkusen meciuri directe si pont


Intre cele doua in ultimele 5 jocuri de campionat am avut 3 egaluri dintre care doua 0-0 si 2 victorii Leverkusen, deci Freiburg nu a prea castigat de mult timp, totusi acasa Freiburg nu a pierdut cu Leverkusen in ultimele 5 jocuri, au 3 de 0-0 si 2 victorii. Ne asteptam la un joc echilibrat dar cu goluri.

Pronostic: se marcheaza 2-3 goluri- cota 2.17

Freiburg v Bayer Leverkusen pariaza online si beneficiezi de oferta speciala de la Baumbet


Baumbet online iti ofera cota excelenta propusa de noi, ai pe langa acest lucru parte de o promotie excelenta la pariuri se dubleaza prima depunere pana la suma de 500 lei daca alegi sa deschizi un cont acum de aici si asta nu e tot, beneficiezi de toate promotiile offline si in online iar la 0-0 nu pierde nimeni.

Freiburg v Bayer Leverkusen pariaza online si ai parte de dublarea primei depuneri - vezi detaliiPariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o situatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi MAI:
Pariuri propuse: 26
Pariuri castigate:15
Pariuri pierdute: 10
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 1
Cota minima pariuri: 1.70

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi