Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

02-07-2019, 15:56
Lipsesc la meciuri de la Wimbledon simplu o gramada din sistem.Majoritatea
sunt dar lipsesc cateva si la masculin si la feminin.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 9

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 559
> Cel mai nou membru: akshpatil

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

sports_ro_880x100

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Paderborn v Dortmund, pontul zilei din Bundesliga, cota 2.25

De la 19:00 avem ultimul joc in Bundesliga al zilei de Duminica, se joaca pe Benteler Arena din Paderborn unde echipa locala lanterna rosie din campionat intalneste pe Borussia Dortmund. Paderborn deja joaca de placere fiind greu de crezut ca mai au vre-o sansa sa se salveze in timp ce Dortmund e cam de locul 2 in acest sezon, dupa ce a pierdut etapa trecuta cu Bayern 0-1 acasa printr-un gol marcate de Kimmick.Paderborn e fara victorie in Bundesliga de 9 etape fiind un adevarat record negativ, dar totusi lanterna rosie a reusit ca in ultimele 3 runde sa nu piarda in fata unoe echipe mai bine cotatae precum Dusseldorf, Hoffenheim si Hamburg. Paderborn are un lot destul de slab pentru nivelul din Bundesliga, a ajuns norocos din nou in prima liga dar se pare ca e o caciula prea mare pentru ei. Pentru trpa antrenata de catre Steffen Baumgart, principalul om de gol este Mamba care are 5 reusite si revine dupa o accidentare. Chiar daca au pierdut pe banda rulanta, Paderborn acasa are 8 meciuri consecutive in care a marcat cel putin un gol.

Dortmund e pe 2 in Bundesliga si a pierdut mult din sansele la titlu, iar acum trebuie sa traga pentru a ramane pe acest loc deorece Leverkusen si Leipzig in special ii ameninta indeaproape, farmacistii chiar reusind sa se apropie la un punct de ei. Dortmund stim ca in acest sezon a reusit niste rezultate surprizatoare cand nimeni nu se astepta printre care si acel 3-3 din tur cu Paderborn.

Paderborn v Dortmund meciuri directe si pont


Intre cele doua au avut loc 4 meciuri oficiale, 2 le-a castigat Dortmund si 2 s-au terminat la egalitate, in 3 din cele 4 jocuri am avut cel putin 4 goluri si tot in 3 au marcat ambele, asadar avem parte de intalniri spectaculoase intre cele doua. Mizam pe un jucator in acest meci si pontul se adreseaza exclusiv lui.

Pronostic: peste 3.5 suturi pe poarta Jadon Sancho - cota 2.25

Paderborn v Dortmund pariaza online si beneficiezi de oferta speciala de la Netbet


Iti recomandam sa pariezi pe cota 2 la Netbet p[rimesti daca deschizi cont nou cel mai mare pariu gratis de pe piata de pana la 500 ron, ai parte si de alte surprize si promotii zilnice. Cotele sunt foarte bune ai Netbet TV gratis si suportul tehnic este unul profesionist.

Paderborn v Dortmund pariaza online si ai parte de cel mai mare pariu gratis - vezi detaliiPariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o situatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi MAI:
Pariuri propuse: 30
Pariuri castigate:15
Pariuri pierdute: 14
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 1
Cota minima pariuri: 1.70

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi