Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

02-07-2019, 15:56
Lipsesc la meciuri de la Wimbledon simplu o gramada din sistem.Majoritatea
sunt dar lipsesc cateva si la masculin si la feminin.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

Poză aleatoare

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 12

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 559
> Cel mai nou membru: akshpatil

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

sports_ro_880x100

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Werder v Eintracht mizam pe goluri in restanta din Bundesliga, cota 1.95

De la 21:30 miercuri intr-o restanta din etapa cu numarul 24 in Bundesliga, avem un meci interesant pe Weserstadion din Bremen acolo unde Werder intalneste pe Eintracht si ambele echipe au nevoie de puncte. Werder cu o victorie respira in timp ce Eintracht daca pierde intra in hora retrogradarii, ajungand la 5 puncte de locul de baraj pe care poate urca Werder.Werder Bremen nu a pierdut in ultimele 3 runde avand 2 victorii si un egal, e drept ambele victorii au venit in deplasare dar si acasa a remizat cu Gladbach o echipa cu pretentii mari in acest sezon. Werder nu a luat gol in aceste 3 meciuri si a marcat de 2 ori. Analizand meciuile e acasa ale clor de la Werder observam ca are doar o singura victorie, 3 egaluri si 9 infrangeri fiind ultima in clasament la acest capitol, cu doar 6 puncte pe teren propriu. Nici la golaveraj nu stau bine avand marcate doar 9 goluri sub un gol pe meci media si primite 30 aproape 3 goluri pe meci. Statisticile arata a in meciurile celor de la Werder se marcheaza in edie 3,2 goluri si sunt pe locul 9 la acest capitol, chiar daca in ultimele 3 aceasta medie s-a stricat rau de tot.

Eintracht este o echipa in meciurile careia se marcheaza mult au o medie de 3.5 goluri pe meci cand joaca ei si ultimele 5 jocuri toate au fost cu cel putin 5 goluri marcate, fiind in acest clasament pe 3 in Bundesliga. Eintracht a avut 3 infrangeri consecutive dupa care au reusit sa se redreseze, astfel ca in ultimele 2 meciuri au scos 4 puncte dintr-un egal acasa si o victorie in deplasare. In deplasare Eintracht in ciuda victoriei obtinute e ultima avand doar 10 puncte obtinute din 3 victorii si un egal, avand o medie de 1 gol marcat si 2 goluri primite.

Werder Bremen v Eintracht Frankfurt meciuri directe si pont


In ultimele 5 jocuri directe inre cele doua numaram 2 victorii Werder si una Eintracht iar doua meciuri s-au terminat cu 2-2. In 4 din 5 jocuri au marcat ambele si tot 4 jocuri au fost cu cel putin 3 goluri marcate. Mizam si de aceasta data pe ambele marcheaza si crederm ca o sa avem cel putin 3 goluri in acest joc.

Pronostic: marcheaza ambele si peste 2,5 goluri in meci - cota 1.95

Werder Bremen v Eintracht Frankfurt pariaza online si beneficiezi de oferta speciala de la Netbet


La Netbet iti recomandam sa pariezi pentru ca au un pariu gratis de bun venit de pana la 500 ron, beneficiezi de cote excelente, suportul tehnic este foarte bun, platesc ei impozitul pe retrageri si in fiecare saptamana ai promotii excelente.

Werder Bremen v Eintracht Frankfurt pariaza online si ai parte de cel mai mare pariu gratis - vezi detaliiPariaza doar daca iti permiti, mai ales in aceste zile daca nu te aflii intr-o situatie financiara buna, nu cauta sa investesti banii in pariu pentru ca nu e o solutie, poate ai nevoie de ei pentru alimente sau alte nevoi. Pariurile sunt intai de toate un hobby si nu un mod rapid de a face bani.

OP statistici ponturi IUNIE:
Pariuri propuse: 3
Pariuri castigate:0
Pariuri pierdute: 1
Pariuri anulate: 0
Pariuri in asteptare: 2
Cota minima pariuri: 1.70

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi