Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 2

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 501
> Cel mai nou membru: caileanu10

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la fotbal!

Articole: Cupa Mondiala 2018 Rusia

Chile v Germania pariul zilei pe finala Cupei Confederatiilor
Chile surprinde si sub conducerea lui Piti cu un joc mai bun defensiv care ofera multa siguranta echipei, de urbarit ce reusesc astazi cu Germania.

Germania - Mexic pariul zilei si oferta speciala la pariuri
Dupa ce am vazut cum Chile si-a castigat dreptul de a juca Finala Cupei Confederatiilor, astazi vedem pe cine au adversar, iar miza e pe goluri.

Portugalia v Chile pariul zilei si oferta speciala
Prima finalista la Cupa Confederatiilor se alege dintre Portugalia v Chile, vezi ce pont avem si ce oferta speciala este daca pariezi online.

Chile - Australia propunere de pariu si analiza
Chile e si ea calificata in faza urmatoare iar acum joaca doar pentru a stabili locul de pe care merge mai departe, vezi ce pont avem

Germania - Camerun pontul zilei si oferta speciala pe goluri!
Germania si Camerun joaca un meci de palmares la Cupa Confederatiilor, acolo unde deja prima echipa e calificata iar cea de-a doua pleaca acasa.

Mexic - Rusia pont si analiza sportiva
Cupa Confederatiilor a ajuns in ultima faza a gruprelor, unele din echipe sunt deja calificate altele depind de acest joc. Vezi ce propunere de pariu avem la Mexic cu Rusia.

Rusia - Portugalia pariul zilei si recompensa pentru fiecare gol marcat!
Cupa Confederatiilor continua in Rusia acolo unde astazi avem meci interesant intre tara gazda si campioana Europei, Portugalia, vezi ce pont avem si cateva informatii care te ajuta in caz ca pariezi.

Australia - Germania pariul zilei si oferta speciala!
Dupa doua zile in care am avut parte de meciuri interesante la Cupa Confederatiilor astazi avem ultimul meci al primei etape a grupelor, vezi ce pont propunem si ce informatii avem.

Iran - Uzbekistan pariul zilei si analiza sportiva
In Asia calificarile pentru Cupa Mondiala devin din ce in ce mai interesante, echipele de acolo cresc de la an la an si vedem meciuri de calitate. Vezi ce pronostic avem pentru un meci contand pentru calificarile din Rusia.

Islanda - Croatia pariul zilei si 20% mai mult la castig!
Islanda e una din nationalele tari ale Europei in acest moment, de Croatia nu avem decat cuvinet la superlativ asa ca asteptam un meci de care pe care la Reykjavik.

Scotia - Anglia pontul zilei si analiza pentru pariori!
Scotia si Anglia joaca tare pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2018 din Rusia, vezi ce pariu propunem pentru acest joc si cateva informatii care ajuta pariori.

Suedia - Franta pariul zilei si analiza sportiva
Suedia si Franta se intalnesc pe arena prieteniei din Solna in prima zi din aceasta etapa a preliminarilor pentru Cupa Mondiala din Rusia 2018. Vezi ce pont avem si cateva informatii care ajuta pariorii.

Brazilia v Paraguay tot ce trebuie sa stii daca pariezi!
Brazilia defileaza in America de Sud si are meci in aceasta noapte cu cei din Paraguay. Vezi ce propunere de pont avem.

Scotia v Slovenia pont si informatii utile!
Scotia intalneste Slovenia in calificarile pentru Cupa Mondiala din Rusia care o sa fie in 2018. Avem o propunere de pariu si o analiza pentru cei care vor sa parieze.

Muntenegru - Polonia pont si analiza la pariuri
Muntenegru si Polonia se intalnesc in ceea ce ar trebui sa fie meciul grupei. Polonia e pe primul loc in timp ce Muntenegru este pe 2 desi au pierdut surprinzator in Armenia in ultimul meci.

Trafic si Voturi