Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Poză aleatoare

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 3

> Membri conectaţi: 1
kanoute

> Membri înregistraţi: 497
> Cel mai nou membru: manu1155

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la fotbal!

Articole: Ponturi din Liga Campionilor si Europa League

2 cote care conteaza in Europa League astazi!
Avem etapa si in Europa League, multe meciuri, multe promotii dar si niste cote care conteaza. Vezi care sunt acestea si la ce casa de pariuri le gasesti

Anderlecht vs Mainz 05 propunere de pariu si informatii pentru pariori
Meci echilibrat in Belgia intre Anderlecht si Mainz, avem o propunere de pariu pe goluri precum si cateva informatii utile.

Anglia v Scotia o partida mai mult decat un meci
In calificarile pentru Cupa Mondiala, avem un meci tare in Anglia intre doua echipe din Insula, vezi ce propunere de pronostic avem si cateva informatii care poate iti folosesc.

Arsenal v PSG meci de primul loc in grupa!
Arsenal intalneste pe PSG iar echipa care castiga practic isi asigura primul loc in Grupa de calificare in Champions League. Vezi ce pont recomandam pe acest meci..


Atletico Madrid v Bayern Munchen, informatii si cota 2.15 pentru un duel spectaculos
Atletico intalneste pe Bayern pe Estadio Vicente Calderón intr-un meci care inseamna reeditarea semifinalei de anul trecut cand madrilenii i-au eliminat pe nemti dupa o dubla extrem de disputata. Reuseste Bayern revansa?

Barcelona vs Manchester City propunere de pariu
Pe unde ajunge Pep tot de Barcelona are parte. Acum mai mult ca si oricand are la dispozitie o echipa cu care poate da goluri catalanilor, e sigur ca o sa iasa scantei.

Bayer Leverkusen vs Tottenham propunere de pariu
Avem din nou o saptamana cu meciuri in Europa. In Liga Campionilor unul dintre cele mai interesante meciuri e in Germania intre Leverkusen si Tottenham, vezi ce propunere de pont avem.

Bayern Munchen - Atletico Madrid epilogul rundei in Liga. Vezi pontul nostru
Meci interesant in Liga Campionilor, acolo unde Bayern si Atletico lupta pentru suprematie. Vezi ce propunere de pronostic avem si cateva informatii utile.

Bayern v Arsenal pont la pariuri si informatii utile
Bayern are misiune grea astazi in fata celor de la Arsenal in Liga, noi am incercat sa facem o scurta analiza si sa propunem un pronostic pentru cei interesati!

Benfica v Dortmund reusesc vulturii surpriza!?
Benfica pe teren propriu joaca tare, dar astazi au un adversar extrem de dificil in echipa germana Borussia Dortmund. Vezi o scurta avanconica si o propunere de pariu.

Besiktas v Benfica ultima sansa pentru ambele echipe!
Vezi ce pont propunem pentru jocul din Turcia acolo unde vulturii gazdelor merg foarte bine si au sansa sa castige meciul importiva vulturilor din Lisabona.

Bilet champions league propus de o casa de pariuri online
O casa de pariuri online propune prin specialistii care ii are la dispozitie un bilet din Liga Campionilor cu 5 evenimente si o cota de peste 10, vezi despre ce e vorba.

Bilet propus pentru meciurile din Champions League
Bilet cu cota peste 13 format din 4 meciuri care se disputa in runda 2 in Liga Campionilor faza grupelor.

Trafic si Voturi