si la mine au intrat, in afara de titanbet. La titanbet am retras luni 60 de euro si marti am trimis si copie dupa buletin si card, insa banii sunt tot pe waiting.
05-03-2010 09:16 PM
Postări: 51 Înscris: 02.08.08 Location: alba iulia
gabryel18 a scris:
la bwin i am si retras...la sporting bet i am papat
iar titan bet..... nu mi plac.....cum mai intarzie si premiile....
harnic ai fost cu retragerea , felicitari
pai am rulat si am reusit sa scot 120 de euroi.
ma asteptam sa intre pana acum premiile la titan bet sa am ceva online de pariat pe weekend,,,dar sincer m au dezamagit cei de la titan...vor sa sponsorizeze si ei ceva si le ia 10 ani ca sa dea niste premii.
rusine titan bet...cel putin din partea mea
05-03-2010 10:38 PM
Postări: 51 Înscris: 02.08.08 Location: alba iulia
Poate stiti, poate nu, suntem un popor cu un IQ de inteligenta foarte ridicat, dar pacat ca acest lucru il folosim doar distructiv si niciodata nu vedem si nu incercam sa facem ceva constructiv, ne intereseaza doar propria persoana si tot timpul tanjim la ce nu-i al nostru, suntem facuti pe smecherie si prostie dar ar trebui cateodata sa avem si rabdarea necesara de ai intelege si pe alti Totdata avem un farmec aparte care ne distinge de toate celelalte nati. Era doar o parare personala asa offtopic
Acum sa trecem la subiect, situl asta a avut tot timpul dintr-un motiv sau altul intazieri, cand au venit agentii noi si cand am incheiat noi colaborari, imi amintesc de Bet365 sau Doxxbet sau chiar Interwetten cand am asteptat luni intregi dupa premii, iar acum cu Titan din pacate se intampla acelasi lucru, doar ca ei sunt cu TOTUL noi si asa cum e normal au nevoie de timp si de probleme rezolvate ca sa isi dea seama cum sta treaba cu aceste sponsorizari. Din cate stiu s-au platit toate premiile chiar si asa intarziati cum am fost, in trecut am fost buni.
Acum in loc sa analizati agentia cum trebuie voi o analizati din pricina unor premii (F..M..M...nu dau premii is varza sau Uau imi da ceva Gratis cei mai tari chiar daca is penibili), cred ca gresiti deorece tratati totul prea subiectiv si astfel nimic nu-si pastreaza valaoarea adevarata.
Sa nu se inteleaga ca ii ridic in slavi pe cei de la Titanbet sau ceva de genul, chiar nu-mi plac conditiile lor de bonus si am incercat sa negociez acest lucru 2 saptamani cu ei si m-am batt da n-am scos nimic, pentru ca sunt seriosi au obiective si stiu ce au de facut, dar nu pot fi judecati doar pentru niste premii.
Aveti promisiunea mea ca premiile se vor acorda si colaborarea va continua pentru ca ei si-au exprimat interesul, ba mai mult ieri m-au cautat dar trec prin niste probleme si n-am reusit sa discut cu ei, sper sa o fac luni sau marti.
Am o rugaminte inainte sa scrieti sau vorbiti ganditi de doua ori inainte si asta nu doar aici la pariuri ci si in viata in general.
gabryel18 eu cred ca mai mult frustarea ta vine ca ai ramas fara bani la pariuri retragand de la Bwin si te-ai bazat pe astia, era ceva normal, dar am zis ca e posibil sa fie intazieri de cateva zile am uitat sa adaug LUCRATOARE.
Am discutat azi doua ore cu cei de la TitanBet despre acordarea premiilor si se pare ca solutia e mai complicata decat se pare.
Ei nu au un sistem sa poata credita free money sau premii sau orice fel de bonusuri direct si pe urma sa urmareasca rulajul, au doar sistemul prin care trebuie sa rulezi si pe urma sa iei bonusul, pe care odata luat il poti retrage direct.
Cand am discutat ultima data au zis ca vor implementa in sistem aceasta portita si vor acorda bonusurile, doar ca dezvoltatorul softului zice ca acest lucru e destul de complicat si cere timp si aprobari (de parca am fi in Romania) asa ca se studiaza alte variante, una ar fi acordarea premiului in contul de poker si ulterior transferul lui in cel de parior, alta si se pare ca cea mai probabila este accea de a acorda bonusul in Pending si dupa ce plasati 5 pariuri pe cote de minim 1.25 el va fi eliberat, urmand sa faceti orice cu el. Alta solutie ar fi cea de a astepta implementarea sistemului de acordare a bonusurilor free ca si la celelalte agenti, dar asta ar putea dura 2-3 luni sau poate mai mult.
Asadar daca aveti bani in cont castigatori, pastrati pana vedem o solutia.
Ii admir pe cei de la TitanBet ca mi-au ascultat si au incercat sa tina cont de toate conditiile mele si sper sa se rezolve intr-un fel cu aceste premii si de luna viitoare sa stim exact ce avem de facut. Bonusul ar urma sa fie valabil 90 de zile.
Inca odata trebuie intelesi ca sunt noi in acest domeniu si prin problemele noastre invata si ei, chiar daca au destul de multa experiate individuala. Dar o sa vedeti ca incet incet o sa devina pe placul vostru.
Imi cer scuze pentru inconveniente si sunt sigur ca pana la urma vom rezolva cu bine aceasta problema, cum am rezolvat si multe altele in trecut.
Imi pare rau ca va tot duc cu zaharelul, dar nu toate depind de mine! Acum m-au informat cei de la Titan ca sunt aproape de a gasi o rezolvare a situatiei asa cum am cerut eu doar ca mai trebuie sa o testeze pentru a fi siguri!
Cred ca deja v-ati peridut increderea in ei dar o sa evdeti ca dupa ce se va rezolva aceasta problema vom colabora foarte bine si viitoarele premii vor fi creditate la timp.
Probabil asa e scris suntem un site de sacrificiu, pe alte situri nu aveti problemele astea tocmai ca unele din ele se testeaza cu noi, dar asta e pana acum am facut tot ce am promis si asa promit si aici ca toate premiile se vor primi si sper ca in cel mai scurt timp.
E nevoie si de intelegerea voastra daca se maii poate daca nu faceti scandal
astazi sau cel tarziu maine o sa primiti premiile la Titanbet si nu e nevoie de nici o depunere, dupa ce am discutat 2 ore am ajuns la o solutie sa fie creditate premiile. Sponsorizarea TitanBet este oprita momentan, deci luna curenta vor fi premii la celalalte agenti
Premiile TitanBet au fost creditate
Va multumesc pentru rabdare si increderea acordata, asa e cu agentiile noi am explicat mai sus nu mai revin dar o sa vedeti ca incet incet totul se va rezolva. Satisfactia mea este ca am reusit sa rezolv si aceasta problema in avantajul dvs si sper ca acum sa fie toata lumea multumita.
pariuri sportive online fotbal live video scoruri live rezumate tv online livescore sport fotbal tenis baschet hockey pariul tau astra sport bets rezumate fotbal bilete la pariuri concurs de pronosticuri bonusuri promotii pariuri bonus la prima depunere agentii recomandate scor live agentiadepariuri.ro
Pariuri sportive Concurs cu premii Predictii analize ponturi strategii si sisteme de castig stiri sportive tipsuri pronosticuri livescore scoruri live agentii de pariuri forum.