mie unul mi se pare o casa de pariuri foarte buna si cu cote destul de bune. Pana acum nu am jucat decat niste freebeturi sa vad cum merge, dar cred ca o sa incep sa ma orientez tot mai mult spre ei.
Si eu zic ca este o casa buna. Inainte stiu ca aveau probleme la relatiile cu clientii. Raspundeau dupa zile bune la e-mail-uri, la live chat nu era nimeni aproape tot timpul. Dar am inteles ca le-au rezolvat....eu nu am avut nevoie ca sa verific.
Nu am avut niciodata probleme cu retragerile sau orice altceva ce tine de unibet.
Ce nu imi place mie este live-ul...dar pt mine nu conteaza ca nu prea joc live. Si cand selectezi meciurile, miza pt un pariu mi se pare ca lucreaza cam greu, fata de alte site-uri unde pariez mult mai rapid.
din cate stiu eu si am citi pe undeva consola lor live e unica in lume in domeniul pariurilor. Deci au adus ceva nou si spera sa atraga astfel cat mai multi pariori. Pe mine unul m-au cam prins.
e ok. cote bune, optiuni bune. faza cu consola unica in lume nu stiu de ce ar fi unica, e la fel ca la bet365 de exemplu, doar platforma este diferita. casa buna overall
18-03-2010 06:03 PM
Postări: 6 Înscris: 04.06.09 Location: Alba Iulia Age: 21
pariuri sportive online fotbal live video scoruri live rezumate tv online livescore sport fotbal tenis baschet hockey pariul tau astra sport bets rezumate fotbal bilete la pariuri concurs de pronosticuri bonusuri promotii pariuri bonus la prima depunere agentii recomandate scor live agentiadepariuri.ro
Pariuri sportive Concurs cu premii Predictii analize ponturi strategii si sisteme de castig stiri sportive tipsuri pronosticuri livescore scoruri live agentii de pariuri forum.