Cine a postat: |
Valentin79 |
Postat la 29-04-2018, 16:32
|
Parior Incepator

Postări: 63
|
a pus doar doua ponturi ca tine )) din 70 de mii de meciuri a dracu coincidenta a facut ac locurile 1si 2 sa joace cam aceleasi meciuri )) |
|
|
|
|
onlinepariuri |
Postat la 29-04-2018, 16:46
|
Parior Activ

Postări: 199
|
Sincer de acesta data Valentin79 are dreptate si ma gandesc serios sa va urmaresc luna vitoare foarte indeaproape si daca jucati mai mult de 10 pronosticuri la fel sincer singura solutie e sa va exclud din concurs pe amandoi.
Probabil aveti surse comune probabil aveti inspiratii comune dar unele chestii sunt prea prea similare. Am mai avut problema asta si in trecut dar de data asta cred ca e momentul sa nu transformam concursul intr-o bataie pe surse de ponturi in 2. |
|
|
|
|
Valentin79 |
Postat la 29-04-2018, 19:23
|
Parior Incepator

|
Daca se jucau meciuri din campionate mari precum Anglia, Germania, etc mai ziceam, dar cand vii cu meciul din Bolivia, pai bai nene, se vede clar ca e copiat dupa celalalt concurent, cat e oferta asta de mare se gasesc fix locul 1 si locul 2 sa joace acelasi emci din BOLIVIA.... e clar ca a fost smecherie de Tromso nu mai zic, ca hai....o fi conicidenta, cu toate ca si aici e greu de crezut, normal era sa anulezi ponturile celui care le-a publicat al 2-lea, concurentului care a publicat ponturile primul sa ii fie lasate. |
|
|
|
|
AdminCP |
Postat la 29-04-2018, 19:39
|
Parior Incepator

Postări: 59
|
onlinepariuri a scris:
Sincer de acesta data Valentin79 are dreptate si ma gandesc serios sa va urmaresc luna vitoare foarte indeaproape si daca jucati mai mult de 10 pronosticuri la fel sincer singura solutie e sa va exclud din concurs pe amandoi.
Probabil aveti surse comune probabil aveti inspiratii comune dar unele chestii sunt prea prea similare. Am mai avut problema asta si in trecut dar de data asta cred ca e momentul sa nu transformam concursul intr-o bataie pe surse de ponturi in 2.
Nu e vorba de surse de ponturi. Am observat ca se urmaresc scaderile de cote. Ceva de genul acum a scazut cota la pronosticul x de la 2 la 1.45, dar in soft este in continuare 2 si se joaca asa. A mai fost mai demult discutia asta si stiu ca ai spus atunci ca nu este problema. |
|
|
|
|
Valentin79 |
Postat la 29-04-2018, 19:47
|
Parior Incepator

|
Da Admin CP exista si posibilitatea asta pe care o spui tu, dar totusi, cele doua meciuri sunt aceleasi, jucate de locul 1 si 2. |
|
|
|
|
maryusg |
Postat la 29-04-2018, 21:20
|
Parior nou venit

Postări: 32
|
@onlinepariuri - asta ar mai lipsi sa stau sa urmaresc in fiecare zi ce a jucat kanoute ca sa nu pun si eu la fel. Pe mine nu ma intereseaza ce joaca X, Y sau Z. Doar in ultimele 2-3 zile intru la cei care sunt la 20-30u in fata sau in urma mea si asta pentru ca imi place sa fiu fair-play sa nu blochez sansa cuiva, desi la acest concurs de multe ori nu s-a tinut cont de acest aspect.
@AdminCP - cotele se modifica la peste 80% din meciuri. La unele mai mult, la altele mai putin. Oferta este aceeasi pentru toata lumea. Eu de exemplu nu o sa pun vreodata nici macr 1 leu pe bani pe o echipa a carei cota a crescut. Asa ca nici la acest concurs nu voi juca vreodata pe o cota care e in crestere. Azi de exemplu as fi vrut sa pariez pe Man Utd, dar deja era pus de kanoute. Normal ca a iesit cu putin noroc in prelungiri, insa n-as fi pariat niciodata X2 cand stiu ca a scazut cota celor de la United de la 1,8 la 1,4. Normal ca au existat motive pentru aceasta scadere, fiind zvonuri ca Arsenal va menaja mai multi titulari. |
|
|
|
|
nentule68 |
Postat la 01-05-2018, 05:17
|
Parior nou venit

Postări: 49
|
Felicitari tuturor, a fost o luna incinsa rau. |
|
|
|
|
Valentin79 |
Postat la 03-05-2018, 23:11
|
Parior Incepator

|
Admin, inteleg ca sarbatoresti 1 Mai intens, dar nu imi da mie pont pierdut cand am pont castigat, uite acilea dovada https://www.sofascore.com/texas-stars-tucson-roadrunners/BdtsKdt probabil tu vrei sa ne furi pe toti la validare sa dai premiile alora care iti sunt prieteni tie, sa iti fie rusine! Cum plm sa imi dai pont pierdut cand meciul se termina 2-1 si eu am pont 1 !!!?!!! cum ba asa ceva?!! zi ba baiatule ca vrei sa castige lunar aia 3 prieteni ai tai si ne retragem in plm toti de aici. |
|
|
|
|
onlinepariuri |
Postat la 04-05-2018, 17:14
|
Parior Activ

Postări: 199
|
Care sunt aia 3?
de ce crezi ca s-a gresit intentionat? s-a mai intamplat si altadata si nu a fost remediata problema? |
|
|
|
|
AdminCP |
Postat la 05-05-2018, 20:22
|
Parior Incepator

|
Valentin79 a scris:
Admin, inteleg ca sarbatoresti 1 Mai intens, dar nu imi da mie pont pierdut cand am pont castigat, uite acilea dovada https://www.sofascore.com/texas-stars-tucson-roadrunners/BdtsKdt probabil tu vrei sa ne furi pe toti la validare sa dai premiile alora care iti sunt prieteni tie, sa iti fie rusine! Cum plm sa imi dai pont pierdut cand meciul se termina 2-1 si eu am pont 1 !!!?!!! cum ba asa ceva?!! zi ba baiatule ca vrei sa castige lunar aia 3 prieteni ai tai si ne retragem in plm toti de aici.
E a doua oara cand acuzi aiurea. A treia oara vei primi suspendare!
La alegerea pronosticului aveai 3 variante:
Home - cota 1.91
Draw - cota 4.05
Away - cota 3.30
Meciul s-a terminat 1:1 in timpul regulamentar si pronosticul corect (care era de altfel si validat de mine) a fost Draw (cota 4.05). Tu ai mizat pe 1. Cum sa-ti fie validat pariul ca si cum ar fi castigator?
Atata timp cat exista si varianta x se ia in calcul si timpul regulamentar. Oricine a pariat mai mult decat banii din alocatia copiilor pe meciuri de hochei stie ca atunci cand exista si semnul x se ia in calcul doar timpul regulamentar (60 de minute), iar atunci cand nu exista si semnul x se iau in calcul si eventualele reprize de prelungiri.
Dupa cum am spus si la inceput. A treia oara cand vii cu insinuari care nu-si au rostul vei fi eliminat din concurs. Daca consideri ca ti s-a gresit o validare (se poate intampla, dar aici nu e cazul) anunti frumos si se va remedia sau vei fi lamurit de ce s-a validat asa, in maxim 48 de ore. |
|
|
|
|
gerrard88 |
Postat la 13-05-2018, 14:51
|
Parior nou venit

Postări: 8
|
Va rog corectati acest pronostic.
http://onlinepariuri.com/m_Schaffhausen-vs-Xamax_gerrard88_4355.html
Meciul s-a terminat egal, deci pronosticul este corect. Voi l-ati dat gresit. Ms. |
|
|
|
|
AdminCP |
Postat la 13-05-2018, 19:15
|
Parior Incepator

|
https://www.flashscore.ro/meci/tQpbXrhR/#sumar-meci - meciul s-a terminat 1:0. |
|
|
|
|
smartbet |
Postat la 14-05-2018, 14:07
|
Parior nou venit

Postări: 4
|
Buna admin, te rog corecteaza-mi rezultatul la meciul Monaco- St Etienne din 12.05. |
|
|
|
|
aikin80 |
Postat la 19-05-2018, 17:05
|
Parior nou venit

Postări: 14
|
http://onlinepariuri.com/mybets.php?bid=4121
si acest eveniment s-a validat gresit .Meciul s-a terminat 4-0 . Va rog, remediati ! Multumesc ! |
|
|
|
|
RaduGroza |
Postat la 24-05-2018, 09:09
|
Parior nou venit

Postări: 26
|
Nu as vrea sa par ater sau ceva de genul, dar e dubios ca mereu sa fie tot acei 2 in fata, prea batatot la ochi , sa fim seriosi , cat de bun ai fi , poti sa fii si mama omida nu ai cum asa ceva. doar o parere personala |
|
|
|
|
RaduGroza |
Postat la 24-05-2018, 09:10
|
Parior nou venit

|
Hater* |
|
|
|
|
nentule68 |
Postat la 24-05-2018, 12:57
|
Parior nou venit

Postări: 49
|
RaduGroza a scris:
Nu as vrea sa par ater sau ceva de genul, dar e dubios ca mereu sa fie tot acei 2 in fata, prea batatot la ochi , sa fim seriosi , cat de bun ai fi , poti sa fii si mama omida nu ai cum asa ceva. doar o parere personala
Poti sa fii mai explicit? Concret, ce vrei sa insinuezi? Daca faci astfel de acuzatii, ar trebui sa ai si argumente. Chiar daca eu ti-am recomandat acest site, acum cateva luni in urma, pot afirma ca au fost luni in care pe la jumatatea drumului aveam si peste suta de unitati, ca finalul sa ma gaseasca in afara topului. Sunt sigur ca inca nu ai avut timpul necesar de a cunoaste toti userii de pe acest site, sunt unii care chiar ofera ponturi de calitate, insa trebuie sa ai rabdarea necesara de a-i urmari, si vei avea numai de castigat, asta bineinteles daca joci si real la pariuri. Daca vei ramane doar un vanator de premii din concursuri, atunci nu vei rezolva nimic. Pacat, chiar te-am considerat un profesionist.
Rusinicaaaaaaaaa. |
|
|
|
|
Valentin79 |
Postat la 25-05-2018, 01:23
|
Parior Incepator

|
Radu Groza, pai au ponturile publice, le poti verifica daca sunt validate corect sau nu, sau la ce ora sunt publicate. Faptul ca ei se inspira de ponturi prin alte parti, pe la siteurile de profil e cu totul si cu totul altceva, pentru ca am vazut ca sunt prea asemanatoare ponturile lor cu ponturil date prin alta parte, dar asta nu cred ca e interzis, deci baietii sunt destepti stiu cum sa obtina castiguri luna de luna, nu sunt fraieri ca noi sa dea ponturi din mintea lor, si de ce ar da...cand le pot lua gata analizate de altii. |
|
|
|
|
RaduGroza |
Postat la 25-05-2018, 10:00
|
Parior nou venit

|
nu tine la mine chestia cu " Rusinica" , da, corect unii ofera ponturi de calitate,, chiar foarte bune, de aceea le si copiati de la altii ,nu mi spuneti voi mie ca voi chiar analizati anumite meciuri cand e mult mai usor sa copiezi de la altii, si nu mi spune tu mie ca joci si pe bilete/online ceea ce joci aici ca nu te cred nici cu slujbe, si cat despre vanarea de premii , cred ca ponturile tale spun mai multe despre cine vaneaza asa ceva. ps: nu mai fi asa sigur pentru ca nu tot ce zboara se mananca |
|
|
|
|
RaduGroza |
Postat la 25-05-2018, 10:02
|
Parior nou venit

|
Valentin79 a scris:
Radu Groza, pai au ponturile publice, le poti verifica daca sunt validate corect sau nu, sau la ce ora sunt publicate. Faptul ca ei se inspira de ponturi prin alte parti, pe la siteurile de profil e cu totul si cu totul altceva, pentru ca am vazut ca sunt prea asemanatoare ponturile lor cu ponturil date prin alta parte, dar asta nu cred ca e interzis, deci baietii sunt destepti stiu cum sa obtina castiguri luna de luna, nu sunt fraieri ca noi sa dea ponturi din mintea lor, si de ce ar da...cand le pot lua gata analizate de altii.
ce sa verific cand te uiti pe aici ca toti s au plans ? stii vorba aia cand iti zice unu ca esti benun, nu l crezi, dar cand iti zic mai multi , deja dai de banuit.
lasa ca noi ramanem la ce jucam noi din minte , nu avem nevoie sa ne faca altii treaba. " prefer sa mor pe mana mea"
pana la urma Karma va da fiecaruia ce merita |
|
|
|