Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

02-07-2019, 15:56
Lipsesc la meciuri de la Wimbledon simplu o gramada din sistem.Majoritatea
sunt dar lipsesc cateva si la masculin si la feminin.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

Poză aleatoare

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 9

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 558
> Cel mai nou membru: SirbuM

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

League Germany - 2.Bundesliga Bet type Total Goals Date: 2019-08-03
Event: Hannover vs Regensburg Prediction Over 2.5 Time: 13:30:0
Username: italianulus Odd:1.65 Profit:16.5 Stake 10
Argument
Hannover nu a reușit să supraviețuiască în Bundesliga în sezonul trecut și a fost una dintre cele trei echipe care a retrogradat in al doilea esalon. Echipa a avut cel mai prost debut posibil în divizia a doua, in prima etapa fiind învinsa cu 2-1 de către Stuttgart.
Hannover nu a reușit să faca un joc bun pe tot parcursul meciului reusind doar două lovituri slabe pe poarta, pe parcursul celor nouăzeci de minute.
Jahn Regensburg a castigat toate cele trei puncte în ultima confruntare cu Bochum acasă. Jahn Regensburg a înregistrat o victorie confortabilă cu 3-1, prin cei trei jucători diferiti care au inscris.
Cu toate acestea, vizitatorii vor trebui să-și excludă șansele de a avea un joc ușor în acest weekend, deoarece Hanovra poate face un joc mult mai bun în prima confruntare din acest sezon de acasă.
Este posibil ca gazdele de azi să fie una dintre cele mai bune echipe care au retrogradat din Bundesliga în sezonul trecut, dar acest lucru nu înseamnă, în nici un caz, că vor fi o echipă ușor de invins.
Hannover a reușit doar cinci victorii în întreaga lor campanie de pregatire, dar trebuie spus că toate aceste victorii au fost obtinute acasă.
În plus, echipa gazdă este în prezent neînvinsă în ultimele două confruntări de acasa și, astfel,este mai mult decât probabil să revină în top împotriva lui Jahn Regensburg, care au gustat succesul doar o dată în precedentele cinci meciuri.
Ambele echipe au fost consecvente în a găsi spatele plasei în ultimele trei meciuri. Așadar, așteptați-vă că ambele echipe vor contribui la scor deoarece șansele unui meci cu scor mare sunt cu siguranță de luat în calcul. Mizez deci pe un meci cu multe goluri.


Comments
Nu exista comentarii pentru acest pariu!

Trafic si Voturi