Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Shoutbox

You must login to post a message.

03-05-2018, 07:41
contau pentru biletul zilei Smile

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

30-04-2018, 23:27
deduc faptul ca ponturile au fost anulate pentru ca nu se mai putea sa influentez in niciun fel clasamentul.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 2

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 520
> Cel mai nou membru: FlorianS

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Finala Super Bowl 2017: New England Patriots v Atlanta Falcons, cote si pariuri!

Finala Super Bowl 2017: New England Patriots v Atlanta Falcons, cote si pariuri!Pe NGR Stadium din Houston, Texas, va avea loc pe 6 februarie la ora Romaniei 1:30 Super Bowl LI. Vom afla prin urmare care este "regina" editiei cu numarul 51 din fotbalul american. Campioana Conferintei Americane, New England Patriots, o va intalni pe campioana Conferintei Nationale, Atlanta Falcons.

Pentru "patrioti" va fi a noua prezenta in Super Bowl, cele mai multe dintre toate formatiile din NHL. De asemenea va fi a doua lor aparitie in ultimii 3 ani si a saptea cu Bill Belichick ca antrenor. New England Patriots a dominat autoritar Conferinta Americana, terminand-o cu 14 victorii, 4 in plus fata de urmatoarele 2 clasate. N-a avut mari emotii nici in fazele eliminatorii, atunci cand a trecut de Houston Texans cu 34:16 si Pittsburgh Steelers cu 36:17.

Atlanta Falcons va avea sansa sa castige Super Bowl pentru prima data, dupa ce la singura prezenta precedenta, in editia a 33-a, a pierdut. Atlanta a terminat sezonul regulat pe locul secund in conferinta cu 11 victorie. A urmat apoi victoria cu Seattle Seahawks din sferturile de finala cu 36:20, pentru ca in semifinale (adica in finala conferintei) sa treaca de Green Bay Packers cu 44:21.

La casele de pariuri New England Patriots porneste cu prima sansa in aceasta finala. Cota pentru a castiga Super Bowl LI este 1.64, in timp ce Atlanta Falcons are o cota de 2.25. Cotele le-am preluat de la agentia de pariuri online (detalii) care are si o super oferta pentru aceasta finala si posibilitatea de a plasa pariuri live pe eveniment precum si un cadou special.

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi