Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Shoutbox

You must login to post a message.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 8

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 496
> Cel mai nou membru: cezarleon

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuril!

Ce ai paria pe Donald Trump? Am gasit noi niste pariuri traznite!

Ce ai paria pe Donald Trump? Am gasit noi niste pariuri traznite!Probabil nu prea mai e om conectat la internet pe planeta asta sa nu stie cine-i Donald Trump, desigur multi o sa fica e ala din Ucenicul sau e ala care se uita lung dupa Denis din celebrul film "Singur acasa", dar o sa fie si acei care zic e Presedintele SUA. Pentru toti avem niste propuneri de pariuri ce-i drept cam traznite pe care le-am gasit la o casa de pariuri online destul de cunoscuta si din care noi zicem ca macar 2 merita sa fie jucate pe sume mari.

Ca sa mergem mai departe pe Melania, tanara sotie a lui Trump o stie cineva? Ei bine cum suna cota 200 ca Trump sa o insele in 2017 dar intr-o locatie speciala, Casa Alba! Trump e implicat in tot felul de declaratii si predictii care mai de care pe scena politica iar aceste lucruri i-au inspirat si pe bookmakeri in alegerea acestori pariuri. Daca crezi ca Trump o sa divorteze de Melania in 2017 cota este de 18 si nu ti-am zis mai nimic acum urmeaza pariul care merita.

Are vre-o sansa Trump sa nu mai fie presedintele SUA pe 1 ianuarie 2018? Eu zic ca numa daca il impusca iese cota de 3.75 sa nu mai fie si in opinia mea DA Trump o sa fie presedintele SUA pe 1 ianuarie 2018 la cota de 1.22 merita toti banii investiti pentru ca mai repede ajunge primul om pe Marte decat sa schimbe americanii presedintele in 11 luni.

In pariurile astea traznite sunt implicati si presedintele respectiv prim ministrul Romaniei, iar cotele pentru ca ei sa se intalneasca cu Trump in 2017 la Casa Alba sunt adevarate bombe, presedintele are cota 15 iar prim ministru cota 30 pentru poze oficiale la Casa Alba cu Trump.

Mai sunt si alte pariuri, toate le gasiti la aceasta casa de pariuri online (detalii) la sectiunea Pariuri Speciale si o parte dintre ele si in imaginea de mai jos, de unde puteti alege cotele si cu un singur clic pe ele ajungeti la agentie:
cote pariuri politica


A doua cota care credem noi ca merita incercata e cea de 10 referitoare la prim-ministru Ungariei care la cum a inceput anul cu Putin la Budapesta e foarte probabil sa il incheie cu Trump la casa Alba.

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi