Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Shoutbox

You must login to post a message.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 7

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 496
> Cel mai nou membru: cezarleon

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuril!

Bilet castigator a castiga aproape 14000 RON cu doar 2 meciuri si 10 RON miza!

Bilet castigator a castiga aproape 14000 RON cu doar 2 meciuri si 10 RON miza!Dupa ce am prezentat cateva bilete aproape incredibile, astazi am aflat despre un parior roman care miercuri seara a castigat o suma enroma cu doar 2 meciuri pe bilet si o miza de doar 10 RON.
Fericitul castigator a ales doua meciuri unul din Spania si celalalt din Anglia, Championship si a mizat pe ambele rezultat pauza/final. Primul meci a ost cel dintre Malaga si Betis unde cota de 39 pentru 2 pauza 1 final a fost bifata fara prea multe emotii, iar celelalt a fost partida dintre Brighton si Newcastle unde a mizat pe 1 la pauza 2 final si a iesit cu mari emotii chiar in ultimele minute de joc, bifand asfel si cota de 34,25 si cota totala a bileului de 1335 iar la miza de 10 RON castigul a ajuns la 13350 RON adica aproape 140 de milioane de lei vechi ceea ce e foarte bine pentru o miza de 10 ron.

Biletul a fost jucat online la aceasta casa de pariuri care are si o oferta speciala pentru toti cei care ajung pe situl lor prima data. Mai mult puteti vizualiza partide de fotbal gratuit direct in contul de pariuri, datorita serviciului TV care e pus la dispozitie clientilor care au cel putin 1 RON in cont sau au plasat un pariu in ultimele 24 de ore.

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi