Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Shoutbox

You must login to post a message.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 9

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 496
> Cel mai nou membru: cezarleon

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuril!

Bilet castigator de 90.000 RON cu o miza de 44 RON! Vezi ce meciuri a prins!

Bilet castigator de 90.000 RON cu o miza de 44 RON! Vezi ce meciuri a prins!In acest weekend v-am aratat deja cum un dinamovist a facut peste 11.000 RON din 3 meciuri care s-au jucat sambata in Bundesliga, acum va aratam ceva cu totul incredibil. Un parior a reusit cu doar 44 lei sa castige aproape 90.000 adica 900 de milioane de lei vechi a prins mai toate meciurile din La Liga Spania in 1x2 final si a facut o cota de peste 2000, e ceva de-a dreptul incredibil dar adevarat asta deoarece biletul a fost pus la dispozitia noastra direct de catre agentia de pariuri unde a fost jucat, dar hai sa vedem cum s-au derulat lucrurile.

Biletul cuprinde doar meciuri din La Liga si a fost jucat pentru evenimente de pe 3 zile 17,18 si 19 Martie, cea mai mica cota pe bilet este de 1.46 iar cea mai mare este de 3.60 a prins 2 egaluri, 5 victorii ale gazdelor si 2 victorii ale oaspetilor asta in conditiile in care meciul Barcelona v Valencia nu apare pe bilet.
A mizat pe victoriile gadelor in partidele celor de la Las Palmas, Alaves, Sporting Gijon, Betis si Atletico Madrid, probabil emotiile cele mai mari au fost la Gijon acolo unde gazdele erau conduse la un moment dat si au revenit cu greu dar totusi s-au desprins pe final.

Egalurile au venit la Eibar si Leganes doua echipe mici din La Liga dar compacte si cu suflet mare, iar victoriile in deplasare au fost optinute de Real Madrid si Celta Vigo, probabil si aici la Celta a avut emotii deoarece golul a venit doar pe final, iar biletul de 9 meciuri a fost castigator asa cum reiese si din imaginea alaturata din stanga.

Biletul a fost jucat online la aceasta casa de pariuri - Vezi Oferta si a beneficiat si de castig suplimentar datorita numarului mare de meciuri jucate.

Pentru cei care nu cred asa ceva, am atasat o imagine primita direct de la agentie in care se vad meciurile jucate si una cu detalii despre bilet si castig, asadar, da e real biletul.

Pentru cei care doresc sa parieze online la agentia castigatoare trebuie sa stiti ca aveti o oferta speciala si castiguri suplimentare la orice bilet combo jucat dar gasiti toate detaliile sirect pe situl agentiei de pariuri.

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi