Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Shoutbox

You must login to post a message.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 6

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 496
> Cel mai nou membru: cezarleon

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuril!

Bilet castigator a luat aproape 10.000 RON cu 5 lei

Bilet castigator a luat aproape 10.000 RON cu 5 leiAsa cum deja stiti suntem cu ochii pe biletele castigatoare puse la dispozitie de casele de pariuri online, sau afisate in diverse topuri iar pe cele mai interesante le facem publice si pe site. Dupa o pauza de cateva saptamani in aceasta etapa intermediara ne-a atras atentia din nou un bilet jucat online. Cu doar 5 RON fericitul parior a luat nu mai putin de 9 041.43 RON. A jucat 9 meciuri din diferite campionate, Anglia inclusiv ligile inferioare, Germania, Scotia si Olanda, cea mai mica cota pe bilet a fost de 2.00 iar cea mai mare 3.15 iar lucru foarte interesant este ca nu a avut nici un X intre selectii doar rezultate finale de 1 sau 2 dupa caz.
bilet castigator
Primul meci pe bilet a fost meciul din Bundesliga dintre Werder si Schalke acolo unde a fost curajos si a jucat 1 solist pe o cota de 3.15, cea mai mare de pe bilet, apoi au urmat meciuri din Premier League, unde a mizat pe victoria celor de la Burnley si unde a avut emotii, meciul din Eredivisie dintre Excelsior si Utrecht unde a mizat pe oaspeti. 2 meciuri din Championship si 2 din League One precum si unul din prima divizie a Scotiei au intregit biletul a carui cota a ajuns la 1808,29, una de-a dreptul fabuloasa.

Biletul e cu atat mai interesant cu cat a evitat surprizele a mizat totusi pe meciuri destul de echilibrate si nu a avut nici o cota sub 2 in alegerile facute.

Casa de pariuri i-a suplimentat substantial castigul datorita sistemului de pariuri combo care rasplateste curajul de a juca multe evenimente pe bilet si astfel la 9 meciuri a primit in plus aproape 30% ceea ce nu e deloc putin.

Biletul a fost jucat la aceasta casa de pariuri online (vezi oferta) unde ai parte de un sistem performant de pariuri live, serviciu TV gratuit pentru fiecare parior si zilnic ai oferte speciale de care poti profita, poti prinde asigurari sau cote cum nu gasesti in alte locuri. Serviciu de asistent clienti este unul bun si eficient, retragerile si depunere sunt in siguranta si rapide si in plus pe langa toate acestea iti ofera o gama larga de informatii zilnice utile prin intermediul blogului pentru pariori integrat direct pe situl de pariuri.

Pentru cei care au dubii asupra biletului il puteti vedea direct pe situl agentiei la sectiunea Top Castigatori unde alegeti prima saptamana din Aprilie si undeva la mijloc gasiti biletul care ii apartine lui greggarmu--- pe care il felicitam si noi pentru reusita pe aceasta cale.

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi