Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Shoutbox

You must login to post a message.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 3

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 496
> Cel mai nou membru: cezarleon

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuril!

Bilet castigator, a transformat 2,5 lei in 9508 lei cu 6 meciuri din Brazilia

Bilet castigator, a transformat 2,5 lei in 9508 lei cu 6 meciuri din BraziliaFaptul ca norocul face parte din joc la pariuri o stie toata lumea, dar cat de inspirat sa fii ca sa joci 6 meciuri din acelasi campionat in 2 si sa si iasa toate. Sa intamplat etapa trecuta in Brazilia acolo unde in campionat 6 meciuri, foarte echilibrate s-au terminat in 2 toate si am gasit un parior care le-a si jucat asa cumuland o cota de 3803,43 una enorma pentru vremurile noastre in care e foarte greu sa prinzi 3 meciuri pe favorite decum pe meciuri asa echilibrate.

Inspiratia, norocul sau stiinta l-au facut pe Dono6*** sa joace online la o casa de pariuri foarte cunoscuta la noi, vezi aici casa de pariuri, de 2,5 lei acest bilet care i-a adus un castig de aproape 10.000 de lei, mai exact 9508,58 lei pe cele 6 meciuri din Brazilia Serie A.

Cea mai mica cota prinsa pe bilet a fost de 2.90 in timp ce cea mai mare a fost de 5.65, a beneficiat si de un castig suplimentar acumulator din partea agentiei si toate astrele s-au aliniat pentru ca fericitul castigator sa transforme 2,5 lei intr-o mica avere.

Meciurile pe care le-a jucat 2 solist la final au fost:
Atletico Mineiro v Santos 2 cota 5.65
Ponte Preta v Bahia 2 cota 4.30
Fluminense v Botafogo 2 cota 3.40
Atl. Paranaense v Cruzeiro cota 2.90
Palmeiras v Corinthians 2 cota 3.65
Victoria Salvador v Vasco da Gama 2 cota 4.35


Biletul a fost jucat online, fapt prin care jucatorul si-a creat o serie de avantaje, mai ales din punct de vedere al ofertei. Daca alegi sa pariezi la agentia unde s-a castigat acest bilet si deschizi cont nou, pe langa oferta excelenta de bun venit din partea lor beneficiezi de la noi de o surpriza, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi inainte de a deschide contul.

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi