Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Shoutbox

You must login to post a message.

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

30-04-2018, 23:27
deduc faptul ca ponturile au fost anulate pentru ca nu se mai putea sa influentez in niciun fel clasamentul.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 11

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 528
> Cel mai nou membru: dowbridgeorva

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Daca pariezi pe SuperCupele din Spania si Italia trebuie sa stii asta!

Daca pariezi pe SuperCupele din Spania si Italia trebuie sa stii asta!Pe data de 13 August avem 2 meciuri tari in care se lupta in dubla mansa pentru primul trofeu al sezonului din Spania si intr-un singur meci in Italia. Se intalnesc Barcelova v Real Madrid si Lazio cu Juventus.

In Spania de ceva timp Super Cupa se decide in dubla mansa iar in acest an avem fata in fata inca din start pe FC Barcelona si Real Madrid. Realul si-a adjudecat deja un trofeu in aceasta saptamana trecand in Super Cupa Europei de Manchester United in timp ce Barcelona a fost protagonista celui mai scump transfer din lume, Neymar a fost vandut la PSG pe o suma colosala, iar in schimb vine sau a venit deja Coutinho de la Liverpool. Se anunta o dubla mai mult decat interesanta si un sezon palpitant in La Liga acolo unde Atletico Madrid dar si alte echipe vor sa fie mult mai pregatite in fata Barcei si a Realului.

In Italia Super Cupa e dintr-un singur meci si se intalnesc Lazio si Juventus, doua echipe care par sa fie in crestere in acest sezon atat de valoare cat si de experienta, dar si adversarii lor viitori arata din ce in ce mai bine si aici ne gandim in special la AC Milan si Inter. Lazio e o nuca greu de spart pentru Juventus si preconizam ca o sa avem parte de un joc extrem de echilibrat in care probabil cine marcheaza primul gol si castiga trofeul pus in joc.


Ce trebuie sa sti pentru aceste 2 super meciuri este ca daca plasezi un pariu pre-meci pe o cota de minim 1.75 si miza minim 100 lei, pe unul sau pe fiecare meci in parte primesti un pariu live gratuit de 30 lei pe unul sau pe fiecare meci in parte. Deci oferta este una mai mult decat avantajoasa si daca adaugam ca totul se desfasoara la o agentie online unde ai parte in aceste zile de Oferta Verii la pariuri, totul devine palpitant.

Vezi AICI detalii despre oferta si agentia unde poti profita la maxim de aceste doua meciuri!

Nota: Oferta este cu inscriere toate detaliile le gasiti in pagina agentiei referitoare la meciurile speciale din Super Cupe.

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi