Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Shoutbox

You must login to post a message.

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

30-04-2018, 23:27
deduc faptul ca ponturile au fost anulate pentru ca nu se mai putea sa influentez in niciun fel clasamentul.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 7

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 530
> Cel mai nou membru: Marcusbogdan123

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Pariaza online si casa de pariuri plateste impozitul in locul tau! Afla unde!?

Pariaza online si casa de pariuri plateste impozitul in locul tau! Afla unde!?Dupa ce saptamana aceasta am dat o veste buna anuntand ca agentiile de pariuri online au decis sa retina impozitul pe pariuri online la sursa deoarece s-a creat cadrul legal pentru acest lucru in Romania, acum avem alta veste buna pentru pariorii romani si anume accea ca o agentie de pariuri online a anuntat ca e decisa sa plateasca din propriul buzunar impozitul pentru retrageriule jucatorilor care aleg sa parieze la ei. Astfel tu daca retagi primesti cati bani ai retras suma totala si impozitul de 1% e platit de ei, practic pariezi online cu taxe 0.

Astfel, pentru toate retragerile solicitate pana la suma de 66.750 RON / € 15.000, aceasta casa de pariuri online (Vezi aici care) nu va mai retine impozitul din soldul utilizatorilor si se angajeaza sa plateasca taxele aferente impozitarii pentru fiecare jucator.

Se pare ca desi suntem foarte aproape de 1 Aprilie vestile bune care totusi nu sunt glume vin una dupa alta si astfel totul revine la normal pentru pariorii online, creandu-se asfel un mediu excelent pentru toti cei care pana acum nu pariau online din cauza faptului ca era prea complicat ulterior cu declaratiile pe la ANAF.

Oferta in online este mult mai atractiva, esti scutit de drumuri la agentie, de cozi sau de criticile unora sau altora care stau sa vada ce pui, pe cine pui si ce informatii ai, poti paria live in orice moment si in plus pe langa toate astea ai posibilitatea prin serviciul tv sa urmaresti si meciurile live video gratuit, totul cu taxe 0, asta deoarece agentia plateste in locul tau.

Pariaza online - vezi unde ai taxe 0 pentru retragerile tale!

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi