Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Shoutbox

You must login to post a message.

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

30-04-2018, 23:27
deduc faptul ca ponturile au fost anulate pentru ca nu se mai putea sa influentez in niciun fel clasamentul.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 7

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 530
> Cel mai nou membru: Marcusbogdan123

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Semifinale: Pariaza pe ambele semifinale din Liga si primesti un pariu gratuit pentru EUROPA LEAGUE!

Semifinale: Pariaza pe ambele semifinale din Liga si primesti un pariu gratuit pentru EUROPA LEAGUE!In aceasta saptamana aflam finalistele din cele mai importante competitii intercluburi din Europa, Liga Campionilor, respectiv Liga Europa, avem angrenate echipe foarte puternice iar duelurile dupa 90 de minute de joc in fiecare meci sunt destul de echilibrate, poate doar Liverpool 5-2 in tur cu AS Roma si Marseille 2-0 cu Salzburg sa aibe sanse mai mult de 60% de a ajunge in finala, dar asta e doar pe hartie pentru ca asa cum fazele ulterioare au aratat in teren orice e posibil, am avut scoruri si la diferenta de 3 goluri rasturnate si totul se joaca pana in ultima clipa.

Aceste evenimente atrag si pariorii ca un magnet, multi au preferinte foarte bine conturate, alti cauta in detaliu si cele mai sensibile informatii in timp ce foarte multi cauta ofertele speciale, sunt multe, sunt atragatoare dar regulile din spatele lor fac de multe ori ca pariorii sa renunte foarte repede in a aplica, pentru asta o sa ii ajutam si noi cu o propunere, totul e destul de simplu, nu te imbogatesti dar macar te asiguri ca daca plasezi pariuri pe ambele semifinale din Liga Campionilor ai parte de un pariu de 50 ron pentru Liga Europa.

Plaseaza minim 2 pariuri LIVE sau pre-meci (miza minima 50 RON / fiecare pariu, cota minima 1.75) pe semifinalele Champions League si primesti un voucher pariu gratuit de 50 RON pentru semifinalele Europa League. Cam asa suna pe scurt oferta pe care o propunem noi pentru aceasta faza a celor mai importante competitii europene si totul este foarte simplu.
Singura conditie de care trebuie sa tii cont este ca trebuie sa ai depunere cu cel putin 10 zile inainte ca pariurile tale sa fie plasate in cadrul ofertei, restul detaliilor esentiale le stii deja din scurta noastra fraza de mai sus.

Oferta este una cu aplicare atat pentru jucatori noi cat si vechi la o casa de pariuri online care de curand si-a schimbat designul, are unul nou, modern si foarte bine conturat. Este o casa de pariuri care face progrese de la an la an si a ajuns preintre preferatele pariorilor mai ales pentru variantele de pariu si cote foarte bune. Ofera suport excelent te ajuta cu orice si ai parte si de meciuri live video direct in contul de pariori.

Vezi aici agentia de pariuri online, unde daca pariezi pe meciurile din Liga Campionilor primesti un pariu gratis pentru Liga Europa!Nota: Acceseaza sectiunea promotii a casei de pariuri, cauta oferta speciala si apoi inscrie-te prin intermediul butonului disponibil acolo si nu uita intai de toate citeste si celelalte conditii.

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi