Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 1

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 537
> Cel mai nou membru: Margarita

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Real Madrid v Liverpool finala Champions League, vezi cotele care conteaza!

Real Madrid v Liverpool finala Champions League, vezi cotele care conteaza!Real Madrid si Liverpool se intalnesc in finala Ligii Campionilor sezonul 2017-2018 de la Kiew. Daca pentru Real Madrid si pentru Zidane acest meci inseamna apararea trofeului castigat si in sezonul trecut, pentru Liverpool acest meci inseamna sansa de a castiga o finala dupa episodul istoric de la Istambul in care au revenit incredibil si au castigat meciul importiva celor de la AC Milan. Pentru Klopp acest meci e de totul sau nimic, a ajuns in finala acestei competitii cu Borussia, a pierdut, a ajuns intr-o finala europeana si cu Liverpool, a pierdut iar acum tot cu Liverpool incearca imposibilul, are o echipa extraordinara, dar inca exista momente cand totul poate intra in anonimat, datorita unor caderi inexplicabile iar in fata Realului o astfel de cadere chiar si de cateva minute poate sa fie mai mult decat decisiva.

Real Madrid a pierdut doar 3 finale Europene disputate de-a lungul timpului printre care ultima importiva celor de la Liverpool in 1981. Au o cota de 2.30 sa castige in 90 de minute, crezi ca reusesc acest lucru?

Liverpool are 3.20 cota sa castige meciul fara prelungiri si este cea mai galonata echipa engleza in ceea ce priveste cupele europene, a ajuns de 8 ori in finala.

Liverpool are 2.38 cota sa castige Champions League si aici trebuie tinut cont ca a pierdut doar 2 finale din precedentele 7 deja disputate si de fiecare data importiva echipelor din Italia, prima importiva celor de la Juventus, iar a doua impotriva celor de la AC Milan.

Real Madrid are cota 1.72 sa faca hat-trickul in Liga Campionilor, iar acest lucru a mai fost reusit doar de Bayern in perioada 1974-1976.

Echipele spaniole au castigat ultimele 6 finale disputate cu echipe din Anglia, daca aici nu punem la calcul supercupa, iar ultima echipa din Spania care a jucat intr-o finala europeana cu echipa din Anglia, chiar cu Liverpool a fost Sevilla in 2016. Real Madrid are cota 3.90 castige meciul pauza/final.


Ti-am prezentat mai sus cateva lucruri interesante de care trebuie sa tii cont daca pariezi si cel mai important lucru vine acum:
Trebuie sa stii ca este o casa de pariuri online care iti ofera cota de 10 pentru orice pariu plasezi pe acest meci, daca este primul tau pariu plasat online, asa ca acum ai si mai multe motive sa pariezi online daca nu ai facut-o deja.


Vezi aici casa de pariuri unde ai cota 10 pentru Finala Ligii Campionilor Real v Liverpool!

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi