Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 8

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 535
> Cel mai nou membru: rapid345

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Baumbet singura casa de pariuri online romaneasca!

Baumbet singura casa de pariuri online romaneasca!BAUM este singura companie autohtona care produce hardware si software pentru industria jocurilor de noroc. Baum exporta aceste produse si in foarte multe tari europene si nu numai pentru alte firme din domeniu. Baumbet a luat nastere in Transilvania in 1993 si la 25 de ani diferenta se lauda ca fiind una din companiile competitive de pe piata, au 350 de angajati si 38 de sali de jocuri proprii.

Baumbet a surprins in piata din offline cu niste terminale interesante unde poti plasa pariuri non-stop, iti configurezi singur biletul, introduci miza si primesti tichetul, functioneaza cumva simplu si foarte practic.

Baumbet a intrat si pe piata din online (detin licenta in Romania pe 10 ani) reusind sa dezvolte o platforma competitiva cu o oferta de pariuri variata la pariuri am numarat 15 sporturi pe care se poate paria, pariuri live, cazinou si pagini pentru oferte speciale si promotii. Atrag prin originalitate dezvoltand cateva oferte speciale atat in online cat si offline care de-a lungul timpului au atras multi jucatori noi.

Am analizat platforma de pariuri online a celor de la Baumbet si am observat ca functioneaza foarte bine, e usor de utilizat chiar si de catre incepatori, au aplicatie mobila, pariurile live sunt foarte bine puse la punct au in medie pentru un meci de Liga 1 de exemplu 100 de optiuni de pariuri, prezinta si o sectiune interesanta cu 'cel mai pariat eveniment' in care sunt prezentate in ordine descrescatoare 10 evenimente din toate sporturile pe care s-au plasat cele mai multe pariuri si cota pe care au optat jucatorii de cele mai multe ori. Nu surprind neaparat cu ceva , dar per total iti ofera satisfactie si nu cred ca dezamagesc nici pe cei mai exigenti pariori.

Mai trebuie sa adaugam ca plaforma foloseste tehnologie de ultima generatie, e una foarte prietenoasa pentru clienti, te intampina tipic romanesc cu Dracula in prim plan si o fata frumoasa, din punct de vedere al securitatii sta foarte bine, metodele de plata acceptate sunt cele populare plus cateva speicfice, aveti inclusiv Card sau Skrill la dispozitie pentru depunere si retragere. Suma minima care poate sa fie depus in contul Baumbet este de 20 RON si mai trebuie precizat ca se poat depune si retrage direct din agentie sume in/din contul online.

Aceste precizari fiind facute nu mai ramane de spus decat ca aveti oferta speciala pentru primul pas la Baumbet si ca o chestiune personala, au pariuri live si pre-meci foarte bine dezvoltare si pe optiunea de cornere, iar cotele sunt bune. Poti incepe sa pariezi sau doar sa testezi agentia de pariuri Baumbet chiar acum, foloseste codul "baum" si poti beneficia si de 10 lei pariu gratis, toate detaliile in pagina promotii de pe situl lor sau aici:


Deschide cont si pariaza online la Baumbet, esti la doar un clic distanta de oferta de pariuri excelenta!

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi