Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 11

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 536
> Cel mai nou membru: ComanDaniel

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Real Madrid v Getafe pontul inceputului de sezon in La Liga!

Real Madrid v Getafe pontul inceputului de sezon in La Liga!Real Madrid e la primul sezon fara Cristiano Ronaldo, au adus un antrenor caruia ii place foarte mult sa lucreze cu tinerii si acest lucru deja se vede. Au fost promovati cativa jucatori tineri de la echipa a doua, Real Madrid Castilla, a adus jucatori de perspectiva si fara nume sonore spera sa dea lovitura in La Liga.

In mare echipa e cea pe care o stim, doar ca in atac Lopetegui pare sa se axeze pe tripleta Asenjo, Benzema, Bale si e de urmarit cine o sa iasa in evidenta pentru ca o sa avem un jucator exponential cu siguranta, chiar daca nu mai este Ronaldo in prim plan. Realul l-a inregimentat pe Thibaut Courtois de la Chelsea pe care a dat o avere desi aveau un portar excelent pe Navas, aici s-ar putea sa fie o problema pentru antrenor pentru ca ambii portari sunt in mare forma si probabil nici unul din ei nu vrea sa stea pe banca.

In prima etapa Realul intalneste pe Getafe in postura de echipa gazda pe Bernabeu si probabil foarte multi asteapta sa vada echipa post Ronaldo, asa ca ne asteptam la un meci tare si cu multe goluri pentru ca un start bun e foarte important pentru o echipa care are nevoie de incredere. Pe asta ne-am bazat si noi cand am ales pontul inceputului de sezon din La Liga pentru ca acesta ne ofera posibilitatea de a beneficia de o cota 50 pentru optiunea de pariu la Real v Getafe peste 2.5 goluri in meci.

Vezi la ce agentie ai cota 50 pentru minim 3 goluri in Real Madrid v Getafe!


Un lucru e clar Realul o sa abordeze sezonul tot ofensiv si tot direct pe poarta adversa, e clar ca Lopetegui are alta filosofie si ca ii va fi foarte greu deoarece vine dupa Zidane, care a cucerit cu Real cam tot ce se putea a demonstrat ca e un mare antrenor si s-a retras in glorie de la galactici, iar acum cine vine ori e foarte bun, ori o sa avem un sezon de sacrificiu, asta si pentru ca pe langa retragerea lui Zidane, emblema madrilenilor a plecat la Juventus. Primele probleme ale madrilenilor s-au vazut in Super Cupa si problema nu a fost in atac ci in aparare domeniu unde sezonul trecut au stat foarte bine.

Dar la un meci cu Getafe la debut de sezon e clar jucatori trebuie sa convinga si trebuie sa marcheze asa ca pana una alta asta este pontul inceputului de sezon in La Liga!

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi