Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 10

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 536
> Cel mai nou membru: ComanDaniel

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Juventus v Lazio, cota 50 pentru un pariu pe marcator!

Juventus v Lazio, cota 50 pentru un pariu pe marcator!Chiar daca nu a reusit sa inscrie la debutul pentru Juventus, Cristiano Ronaldo, a umplut stadionul la Verona si clar meciul de acasa cu Lazio se joaca cu casa inchisa. S-a creat o adevarata emulatie pentru spectatorii din Serie A odata cu acest transfer si a crescut media spectatorilor prezenti la meciuri fata de sezoanele trecute.

Juventus a castigat cu greu la Verona printr-un gol in minutul 93, dupa ce au condus au fost apoi condusi, au egalat printr-un autogol si au castigat la ultima faza in fata unei echipe ambitioase si bine asezate in teren.

Lazio a pierdut acasa cu Napoli 2-1 si se afla in fata unuia dintre cele mai dificile starturi de sezon pentru ca intalnesc atat vicecampioana cat si campioana in primele doua etape si s-ar putea alege fara nici un punct. Totusi echipa lui Stefan Radu are un grup cu valori si bine organizat care sezonul trecut a aratat ca e in stare sa bata pe oricine, asa ca ne asteptam la un duel tare si la goluri.

Chiar daca nu a reusit sa marchjeze in primul joc si nu a facut un meci foarte bun, prezenta lui Ronado in jocul echipei s-a vazut asa ca probabil portughezul isi doreste foarte mult sa marcheze in primul meci in fata propriilor spectatori. Pentru acest lucru trebuie sa stii ca poti beneficia de o cota de 50 daca plasezi primul tau pariu online. Aceasta este o oferta excelenta de care ai posibilitatea sa profiti o singura data asa ca merita sa plasezi banii pe Cristiano Ronaldo ca si marcator in fata unui Lazio care probabil nu o sa vina la Torino doar sa se apere.

Vezi pontul cu cota 50 pentru Cristiano Ronaldo sa marcheze oricand cu Lazio!

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi