Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

02-07-2019, 15:56
Lipsesc la meciuri de la Wimbledon simplu o gramada din sistem.Majoritatea
sunt dar lipsesc cateva si la masculin si la feminin.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 3

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 541
> Cel mai nou membru: Alina18

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Pariaza online pe Liga Campionilor si Liga Europa si ai cota 50!

Pariaza online pe Liga Campionilor si Liga Europa si ai cota 50!Liga Campionilor a ajuns la o etapa foarte importanta din faza grupelor, avem in fata meciurile din runda 3 care de cele mai multe ori se dovedesc sa fie decisive. Dupa doua meciuri putine echipe au convins si ne asteptam ca de acum incolo sa vedem mult mai multa eficienta din partea echipelor calificate in cele doua competitii europene.

Am observat ca Dortmund si Juventus isi domina grupele de calificare au maxim de puncte peste 5 goluri marcat si 0 in dreptul celor primite, iar acum ambele au meciuri grele in deplasare cu Atletico Madrid respectiv Manchester United meciuri care o sa le arate cu adevarat nivelul la care se afla. In grupa Barcelonei care are si ea 6 puncte am observat ca toate meciurile s-au terminat cu peste 2.5 goluri marcate si e grupa in care s-au marcat cele mai multe goluri, 16 la numar.

In Europa League grupa G care e condusa de Rangers, urmata de Rapid Viena, Villareal si Spartak Moscova este grupa cu cele mai multe goluri marcate 16 la numar, 2 echipe au media de 1.5 goluri pe meci, iar celelalte doua de 2.5 goluri pe meci marcate si aproape tot asa stam si la goluri primite toate meciurile au fost in aceasta grupa over 2,5 goluri, exceptand intalnirea dintre Rapid Viena si Spartak cand a fost fost doar 2-0.

V-am expu mai sus cateva maxime si cateva statistici legate de media de goluri pentru ca avem sa va prezentam o oferta excelenta pentru cele doua competitii in aceasta saptamana, una care este axata exact pe goluri si unde poti beneficia de o cota imensa daca faci pasul spre pariuri online si plasezi pe una din cele doua competitii primul tau pariu online.

Oferta suna cam asa, daca plasezi un pariu pe oricare meci din cele doua competiti la alegere pe unul din tipurile de pariu under/over 2.5 goluri primesti cota 50 pentru 10 lei din miza. Exemplu: Pariezi 40 lei pe meciul Villareal v Rapid Viena pont peste 2.5 goluri la cota de 1.58. Daca pariul tau e castigator incasezi pestru 10 lei din miza 500 RON plus pentru ceilalti 30 lei incasezi inca 47,4 lei, in total din acest meci te poti alege cu 547,4 lei la o miza de 40 RON, ceea ce e foarte bine un profit total de 507,4 lei.

Beneficiezi de oferta doar online la casa de pariuri care pe langa aceasta oferta te mai premiaza si in cadrul concursului nostru de pronosticuri lunar.

Vezi casa de pariuri unde ai cota 50 pentru Liga Campionilor si Liga Europa!

La aceasta casa de pariuri online ai parte deasemenea de oferta excelenta de pariuri live, serviciu tv gratuit unde poti sa urmaresti foarte multe evenimente live video, cote marite si alte oferte speciale dupa ce intri in joc si devi un jucator fidel.

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi