Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Poză aleatoare

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 1

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 536
> Cel mai nou membru: ComanDaniel

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

EL CLASICO, Barcelona v Real Madrid vezi pontul de cota 50!

EL CLASICO, Barcelona v Real Madrid vezi pontul de cota 50!El Clasico din Spania, are loc Duminica de la o ora atipica, 17:15 pe Camp Nou din Barcelona. Gazdele sunt pe primul loc cu 18 puncte, nu stralucesc deloc, in timp ce Realul e pe 7 la 4 puncte in spatele liderului si nu merge loc bine in acest sezon. Se pare ca plecasile lui Zidane si Ronaldo au contat mult mai mult decat se astepta oricine.

Barcelona desi e pe primul loc in Spania si are o echipa foarte buna mai ales pe faza de atac nu straluceste in joc si acest lucru se vede din ce in ce mai des, nu stau deloc bine in ultimele 5 partide, au o victorie 4-2 cu Sevilla, 3 egaluri si o infrangere cu micuta Leganes. Interesant este faptul ca totusi Barcelona a marcat in toate partidele si mai mult 3 din ultimele 5 s-au terminat over 2.5 goluri. Probabil la catalani nu e vorba de lipsa de omogenitate sau de jucatori de valoare, e vorba de probleme interne pe care se pare ca Valverde le manageriaza din ce in ce mai greu.

Realul in acest sezon nu mai sperie pe nimeni, in ultimele 4 meciuri nu au nici o victorie, au luat bataie de la Levante acasa, de la Alaves in deplasare, de la Sevilla la scor de neprezentare si au remizat la 0 cu Atletico Madrid si ce e mai grav este faptul ca in aceste meciuri au marcat un singur gol primind 6, o statistica de-a dreptul umilitoare pentru ceea ce reprezeinta Realul. Totusi o victorie in derby s-ar putea sa mai stearga amintirea acestor meciuri si sa fie un nou restart pentru galacticicare s-ar apropia la un singur punct de catalani si pot emite din nou pretentii.

Analizand duelurile directe observam ca din ultimele 10 meciuri doar unul s-a terminat sub 2.5 goluri si mai mult, Barcelona a marcat in toate meciurile, asa ca propunerea noastra este una pe goluri si mizam pe optiunea peste 2.5 goluri in meci, iar analizand cea mai buna situatie si agentie unde sa plasam pariul am observat ca online putem beneficia pentru aceasta optiune daca e primul pariu de o cota 50 pentru o miza de 10 lei. Ce inseamna asta mai exact. Daca mizezi de exemplu 40 lei pe Barca v Real peste 2.5 goluri in meci si iese te alegi pentru o miza de 10 lei cu 500 lei + 45.6 lei pentru restul mizei de 30 lei la cota reala. Asta inseamna ca dintr-un meci te alegi cu 545.6 lei cu o investitie minima de 40 lei ceea ce nu e rau deloc.

Pariaza online pe Barca v Real si ai cota 50 - vezi oferta!De notat ca si jucatorii care au deja cont pot beneficia de 30 RON pariu live gratuit pentru acest joc, aflati mai multe tot accesand legatura de mai sus in sectiunea promotii a agentiei.

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi