Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

02-07-2019, 15:56
Lipsesc la meciuri de la Wimbledon simplu o gramada din sistem.Majoritatea
sunt dar lipsesc cateva si la masculin si la feminin.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 7

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 559
> Cel mai nou membru: akshpatil

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

sports_ro_880x100

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Roland Garros 2019, avancronica, favoriti, cote si pariuri!

Roland Garros 2019, avancronica, favoriti, cote si pariuri!Mai sunt foarte puține ore până la startul celui de-al doilea turneu de Grand Șlem al anului, Roland Garros. Turneul din capital Franței se anunță a fi unul mai interesant ca niciodată. Atât la feminin cât și la masculin lupta se anunță a fi una acerbă pentru titlu. La feminin, Simona Halep încearcă să își apere trofeul, iar la masculun se anunță o luptă aprigă între regeel zgurii, Rafael Nadal și Novak Djokovic. În ambele turnee este posibil ca în orice momrnt să vină din spate un alt jucător care să emită pretenții.

Turneul de la Roland Garros 2019 se va desfășura între 26 mai și 9 iunie. Așa cum era de așteptat trebuie să ne îndreptăm atenția și spre premiile puse la bătaie. Premiile de la Roland Garros au crescut față de anul trecut cu 8 la sută și au ajuns la 42.661.000 de euro! O creștere totală de circa 3,4 milioane de euro. Câștigătorul sau câștigătoarea acestui turnei va primi un premiu total de 2,3 milioane de euro, cu aproximativ 100 de mii de euro mai mult față de anul trecut. Un sportive calificat în pe tabloul principal încasează un premiu de 46.000 de euro.

Într-un astfel de turneu este posibil orice. Surprize pot apărea în fiecare moment. Atunci când alegem să plasăm pariurile trebuie să fim foarte atenți și să luăm în calcul foarte mulți factori.
Turneu masculine se anunță a fi unul foaret echilibrat în care o să fie destul de dificil să intuim un câștigător. Așa cum era de așteptat Rafa Nadal are o cotă de 2.00 pentru a câștiga acest turneu. Spaniolul este numărul 2 mondial și pare a fi într-o formă foarte bună. În urmă cu câteva zile el a reușit să îl învingă pe Djokovic cu scorul de 2-1 la seturi în finala de la Roma. Rafa rămâne principalul favorit.
Pe lista favoriților pe tabloul masculin îl putem trece pe și Djokovic. Cu siguranță sârbul este dornic de revanșă. El este al doilea favorit al turenului având o cotă de 3.50. noul val de jucători din tenisul masculin poate face o figură frumoasă. Aici vorbim despre Tsitsipas, Thiem sau Zverev. Cota de 7.00 a lui Thiem este una ce poate fi luată în calcul. La un turneu bun ne așteptăm și din partea magicianului Federer. El poate oricând să ajungă în fazele superioare.

Turneul feminine poate fi plin de surprize. Cu toții ne dorim să o vedem pe SImona Halep cum își apără trofeul. Cot ape care o are la casele de pariuri este de 5.00, fiind principala favorită. Numărul 1 mondial este abia a 3-a favorită și are o cotă de 12.00. Între cele două jucătoare, pe poziția a doua pe tabloul favoritelor este Bertens. Aceasta a învins-o pe Halep în finala de la Roma. De pe lista favoritelor nu putem să nu o avem pe Serena Williams care are cota 12.00 pentru a se impune la Paris.

Ambele turnee se anunță deosebit de interesante și cu siguranță vor fi pline de surprize.

Pariaza pe Roland Garros si ai cota 20 - vezi oferta!

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi