Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

02-07-2019, 15:56
Lipsesc la meciuri de la Wimbledon simplu o gramada din sistem.Majoritatea
sunt dar lipsesc cateva si la masculin si la feminin.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 12

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 558
> Cel mai nou membru: SirbuM

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Pariuri online pe E-SPORTS, ai 50 RON FREEBET, saptamanal, vezi despre ce e vorba

Pariuri online pe E-SPORTS, ai 50 RON FREEBET, saptamanal, vezi despre ce e vorbaSporturile virtuale au prins teren in ceea ce priveste pariurile online de cand cu aceasta pauza la nivel mondial in ceea ce priveste fotbalul si toate celelalte sporturi in general. E-SPORTS dezvolta o serie de jocuri foarte interesante si nu prespun nici un risc, echipa intreaga depinde de fiecare om din spatele manetei si avem de multe ori desfasurari si deznodamant neasteptat. Probabil din ce in ce mai multi pariori se axeaza pe sporturi virtuale, avem coite bune si chiar daca e destul de greu de prezis multi si-au facut strategii castigatoare iar casele de pariuri spun ca se pariaza din ce in ce mai eficient pe E-SPORTS.

Casele de pariuri online au pus la dispozitie oferte foarte interesante pentru sporturi virtuale, si pentru a face pariorii sa faca acest pas au venit si cu promotii sau bonusuri care sa atraga. Noi am ales Netbet pentru ca dupa parerea noastra au cote foarte bune pe E-SPORTS si primesti saptamanal un pariu gratis de pana la 50 RON in functie de pariurile pe care le-ai plasat. Aceasta promotie e valabila pana la inceperea competiilor sportive obisnuite.

Daca plasezi pariuri in valoare de 200 RON pe turneul momentului din secțiunea E-SPORTS primesti ca si recompensa 50 RON FREEBET pe care il poti juca pe un bilet single sau combo in termen de 72 de ore de la creditare. Totul este destul de simplu iar in 3 pasi iti explicam ce trebuie sa faci:

1. Intra in contul tau NetBet. Daca nu ai cont deschide un cont Netbet si ai parte si de un parim pariu gratis de pana la 500 RON.

Deschide cont si vezi oferta de bun venit aici


2. Plaseaza pariuri single sau combo in valoare totala de minim 200 RON saptamanal pe orice selectie din E-Sports si ai 50 RON FREEBET!
3 FREEBET-ul va putea fi pariat pe un bilet single sau combo cu selectii din orice sport.

Alta inscriere suplimentara nu este necesara pentru a putea participa la aceasta promotie. Pariurile luate in calcul pentru atingere sumei de 200 RON trebuie sa respecte regula cotei min. 2.00. Jucatorii trebuie sa acceseze butonul ”Accept” din fereastra pop-up ce va aparea dupa ce este atinsa valoarea de 200 RON pariata si respectivele pariuri sunt stabilite.

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi