Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

02-07-2019, 15:56
Lipsesc la meciuri de la Wimbledon simplu o gramada din sistem.Majoritatea
sunt dar lipsesc cateva si la masculin si la feminin.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 6

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 558
> Cel mai nou membru: SirbuM

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Oferta bilete castig dublu la Baumbet, pana la 20.000 lei suplimentar

Oferta bilete castig dublu la Baumbet, pana la 20.000 lei suplimentarIn lumea sportiva lucrurile par ca incet incet se aseaza, desi unele sporturi isi anunta finalul de sezon cum e handbalul in Franta acolo unde PSG e campioana dar si alte sporturi, turneul de la Wimbledon in tenis a fost anulat, totusi se asteapta ca intr-un timp de 2-3 saptamani sa inceapa fotbalul, Germania a anuntat ca e posibil in Mai sa se reia campionatele, Suedia face si ea analize si in mare in curand o sa avem oferta la fotbal pe langa Belarus, Turkmenistan sau Nicaragua.
Pariurile pe sporturi virtuale au crescut foarte mult, dar probabil e nevoie si de reluarea activitatilor pentru ca pariurile sunt in mare parte un hobby. Totusi pentru cei care isi permit si nu numai am gasit o promotie interesanta care e activa oricand si acum si dupa inceperea co

mpetitilor si care de-a lungul timpului a adus multe beneficii pariorilor. Este vorba despre castigurile suplimentare oferite de Baumbet pe biletele castigatoare. Aceasta promotie a atas multi clienti offline la aparatele de pariuri ale Baumbet si se pare ca acum odata cu trecerea ei si online are acelasi efect deoarece la un bilet de 15 evenimente ai sansa sa castigi dublul sumei si mai jos o sa iti explicam cum sta treaba.

Dublati-va castigurile cu fiecare bilet de pariuri la BAUMBET pana la 20.000 RON!


Poti sa primesti pana la 20.000 RON CASTIGURI EXTRA la fiecare bilet castigator de la Baumbet. Totul este simplu, plasezi pariuri si in mod automat primesti castiguri suplimentare in functie de selectiile aflate pe biletul tau. Exista grupuri care recomanda astfel de bilete cu castig dublu, chiar si la noi pe grupul de facebook am observat o crestere a celor care prefera biletele cu multe evenimente si miza mica pentru ca acestea devin convenabile cu aceasta promotie si cu mult noroc poti sa dai lovitura. De-a lungul timpului am vazut si cateva bilete castigatoare cu castig dublu si sumele erau unele impresionante de ordinul zecilor de mii. Tot ce trebuie sa faceti este sa va plasati pariuri si veti primi castigurile dvs. suplimentare in mod automat pe baza selectiilor dvs. din listele de pariere aaa cum se arata in tabelul de mai jos:

Selec╚Ťii pe bilet Bonus
5 - 10%
6 - 15%
7 - 20%
8 - 20%
9 - 30%
10 - 40%
11 - 45%
12 - 50%
13 - 55%
14 - 60%
15 - 100%

Oferta este disponibila pentru toti clientii BAUMBET.ro. Daca nu ai cont la Baumbet cu atat mai bine deschide unul nou si beneficiezi si de dublarea primei depuneri astfel daca depui 500 lei o sa ai 1000 de lei de pariuri, ceea ce e excelent.

Deschide cont si pariaza online la Baumbet - vezi oferta AICIAr mai fi de notat cateva chestiuni despre aceasta promotie. Clientul adauga selectii pe biletul de pariuri si primeste castiguri suplimentare pana la 100%. Selectiile plasate pe fotbal pe numarul total de cartonase, cornere, handicapuri asiatice, la egal cotă 1 (draw no bet) sau cele plasate pe baschet pe punctele jucatorilor nu sunt luate în considerare pentru cresterea profitului.
Orice bilet cu cota toala de minim 1.15 se incadreaza in acesata promotie. Va recomandam sa cititi termenii si conditiile promotiei direct pe situl Baumbet.

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi