Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 3

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 537
> Cel mai nou membru: Margarita

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Fotbalul si frumusetea lui!

Stiri SportiveFrumusetea fotbalului consta in nesiguranta pe care o degaja

In fiecare sezon, suporterii spera ca echipa lor preferata sa ajunga sa joace in Champions League. Sigur, doar unii ajung sa traiasca acest vis, de a fi pe un stadion plin-ochi, la un meci in cea mai importanta si cea mai „bogata” competitie europeana.
Totusi, in ciuda stralucirii, in ciuda banilor cheltuiti, in ciuda oricarui fel de investitie (emotionala, materiala), exista si multe dezamagiri, daca nu pentru suporteri, macar pentru pariori.
Pariorii asteapta cu sufletul la gura meciurile din aceasta competitie, deoarece, asa cum s-a vazut inaintea schimbarilor din fotbalul european, inaintea venirii lui Platini ca sef de for, Liga Campionilor prezenta o garantie: cea a meciurilor „curate”, fara prea mari favoritisme, cu arbitraje impecabile.
In ceea ce priveste arbitrajele, in acest sezon, pana acum, ele au fost destul de bune in Liga Campionilor, fara prea mari probleme. In schimb, surprizele nu au incetat sa apara, pe fondul tratarii fotbalului de catre echipele „mari” ca pe un bun exclusiv propriu.
Aici apar problemele pentru pariori, adica in momentul in care echipele sunt vazute ca fiind „mari“ sau „mici“. De ce? Pentru ca, in astfel de situatii, in asemenea partide sunt cel mai probabil sa apara surprizele.
Sigur, exista, asa cum aratam intr-un material anterior, oameni care pot sa „simta” meciurile-surpriza, cele care au toate sansele „sa iasa” invers decat s-ar astepta majoritatea pariorilor, insa astfel de cazuri sunt izolate si sporadice. Nimeni nu poate prezice mereu surprizele...
Insa cei mai multi dintre noi incercam sa gasim o reteta, o formula magica care sa ne aduca un castig cat de mic de fiecare data. Cred ca, de fapt, cel mai sigur pariu care se poate pune e ca nimic nu e sigur! In realitate, de asta iubim fotbalul in special si sporturile, in general: pentru ca nimic nu e 100% sigur!
In orice caz, daca ar fi sa-i dau cuiva un sfat pentru a fi „sigur” ca va castiga la pariuri, acela ar fi sa mizeze 10 lei noi de fiecare data cand apeleaza la o casa de profil, fie ea pe internet, fie una fizic prezenta intr-un oras sau altul. Deci, 10 lei noi, trei meciuri jucate, cu cote destul de ridicate (1,50-1,89), in asa fel incat macar sa-i tripleze banii. poti pierde o data, de doua ori, dar nu se poate pierde la nesfarsit, deoarece aceasta formula evita multe riscuri: prea multe meciuri, mize prea mici, mize prea mari...
In fine, nu stiu daca ne ajuta la ceva sau nu aceasta constatare, dar cred ca frumusetea fotbalului consta tocmai in nesiguranta pe care acest sport o degaja!

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi