Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 8

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 535
> Cel mai nou membru: rapid345

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Biletul Ideal!? Avatanj la Fileu!

Articole Interesante!Avantaj la fileu

Intotdeauna, un parior adevarat va fi in cauzarea mizei perfecte, a numarului ideal de meciuri jucat pe un bilet, a castigului obtinut atat prin noroc, cat mai ales prin sudoare fruntii, prin macinarea informatiilor si transformarea lor intr-o... „pasta” aducatoare de sperante.
Bineinteles, in viata nimic nu este sigur, in afara de faptul ca si viata asta sfarseste undeva! Atunci ce facem? Cum alegem biletul ideal? Pentru a reduce la minimum riscul de a pierde un bilet sau altul, ideal ar fi sa jucam cat mai putine evenimente pe ele. Insa, in astfel de cazuri, castigul final are de suferit, in sensul ca, la un singur meci, castigul nu va fi unul extraordinar. Iar in rarele cazuri in care cota este cu mult mai mare de 2,00, riscul este direct proportional!
Astfel, in cazul in care alegeti un meci de fotbal si credeti ca se va derula dupa scenariul 1 – pauza, 2 –final, aveti o cota considerabila, de la 10 pana la 100. Deci oricare ar fi miza, oricat de scazuta ar fi aceasta, castigul nu este unul de neglijat, insa si riscul este pe masura! Pentru ca exista putine meciuri pe saptamana al caror scenariu sa se potriveasca, de exemplu, cu cel prezentat mai sus: 1 – pauza, 2 – final!
Totusi, ar putea exista o solutie in tot acest haos al pariurilor, in care incercam sa gasim o iesire fericita, o miza aproape lipsita de risc (una complet fara risc nu exista, e un ideal!). Astfel, putem miza pe tenis, in loc de fotbal sau baschet ori hochei. De ce?! Pentru ca, la sporturile de echipa, trebuie luate in calcul mai multe aspecte, trebuie considerati mai multi factori: starea arenei, starea psihica a fiecarui jucator in parte, daca l-a parasit pe unul sau altul iubita, daca s-a certat sau nu cu sotia, starea de spirit a antrenorului, pregatirea fizica etc.
Luand in calcul toate aceste elemente, cred ca merita incercat cate un pariu pe tenis: sunt doi jucatori fata in fata, in cazul in care unul dintre cei doi se accidenteaza, meciul este anulat, cota devine 1 si vi se inapoiaza banii. Plus ca exista mult mai putine variabile la tenis: stiti care e valoarea fiecarui jucator, care e locul in ATP Ranking, ce poate, puncte tari si puncte slabe. Mai mult, puteti miza pe un scor la seturi, de exemplu 2-0 pentru favorit, ceea ce va va inmulti considerabil banii – exista cote macar de 2,00.
Asadar, in cazul in care sunteti in cautarea pariului relativ „sigur”, nu mai cautati! Avantajul este la fileu! Merita incercat – nu veti castiga o avere, daca nu veti m iza multi bani, dar veti fi foarte aproape de un profit!

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi