Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

02-07-2019, 15:56
Lipsesc la meciuri de la Wimbledon simplu o gramada din sistem.Majoritatea
sunt dar lipsesc cateva si la masculin si la feminin.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 5

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 558
> Cel mai nou membru: SirbuM

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

sports_ro_880x100

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Un an Nou Fericit si La Multi Ani!

Articole Interesante!Un An Nou plin de castiguri!

Aproape ca s-a incheiat un an plin de evenimente sportive, plin de reusite pentru unii pariori, dar si plin de tristeti pentru altii, care mai mereu au pierdut castiguri la cate un meci. S-a incheiat un tur de campionat in multe dintre ligile europene si chiar in altele de la nivel mondial. A fost un an in care criza economica mondiala s-a facut simtita, motiv pentru care unii au renuntat la a mai paria, altii, mai indrazneti, au vazut in aceasta informatie o motivatie in plus pentru a paria si mai aprig, in speranta obtinerii unui castig substantial.
Vine un An Nou. Noi, pariorii, ne dorim ca anul 2009 sa vina macar cu cateva castiguri in plus fata de cel care se incheie! Vrem ca, odata cu inceperea returului in campionatele europene – si nu numai! – sa avem parte de bucurii, de castiguri, de satisfactii.
Ca in orice alt domeniu, si pariorii vor sa aiba mai multa intuitie, mai mult noroc, un bagaj mult mai larg de informatii, tocmai in scopul obtinerii castigurilor visate de catre fiecare.
Vrem sa vedem fotbal, handbal, baschet sau hochei de calitate, vrem sa nu mai avem parte de surprize neplacute, vrem sa fim inspirati in predictii, mize si bilete.
Trebuie precizat faptul ca perioada de inceput de retur este una propice castigurilor. Deja, echipele „s-au asezat in bocanci”, s-au stability strategiile, se stie locul fiecaruia, se mai „peticesc”, pe ici-pe colo, unele posturi inca deficitare in diverse compartimente, dar, in mare, lucrurile sunt destul de clare.
Astfel, perioada de inceput de an (adica lunile februarie-martie – n.r.) este una destul de propice pentru pariori, pentru cei care, pana in acest moment, au urmarit rezultate, meciuri, echipe, goluri etc. De ce?! Pentru ca, asa cum aminteam, lucrurile s-au „decantat”, s-au clarificat. Stim cine trage san u retrogradeze, stim care sunt „surprizele” in fiecare liga sau cine vrea sa ia campionatul.
Asadar, tot ceea ce ne ramane de facut este „sa tragem tare” in aceste luni, de inceput de an, pentru a ne asigura cateva castiguri substantiale, consistente, pentru a fi fericiti si increzatori in urmatorul sezon, ce va debuta in toamna, pentru a ne lamuri pentru 2008/2009.
Un An Nou plin de castiguri!

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi