Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

02-07-2019, 15:56
Lipsesc la meciuri de la Wimbledon simplu o gramada din sistem.Majoritatea
sunt dar lipsesc cateva si la masculin si la feminin.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 8

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 558
> Cel mai nou membru: SirbuM

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

sports_ro_880x100

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Transferurile influenteaza pariurile!

Articole Interesante!Atentie la transferuri!

In intersezon, fiecare echipa, indiferent daca vorbim despre un club de calibru, precum Real Madrid ori Manchester United, sau despre formatii de talie joasa din diverse campionate ale lumii, a facut transferuri. Astfel, desi sunt considerate mai… “mici” sau mai importante, aceste transferuri pot deturna stilul de joc al unei echipe sau al alteia.
In cazul in care v-ati axat pe un gen de pariu cum ar fi cel de Over 2,5 sau de Under 2,5 goluri pe meci, este foarte indicat sa luati in calcul aceste transferuri din intersezon.
Sigur, unele campionate nu si-au reluat inca acel curs normal, deoarece pentru unele tari, returul nu a inceput. Insa nu va dauna cu nimic sa fiti informati atat in ceea ce priveste schimbarile majore inregistrate in compartimentul defensiv, cat si in ceea ce priveste cele din compartimentul defensiv.
Un exemplu elocvent ar fi cel ca, in cazul in care o formatie ce primea, in medie, 2-3 goluri pe meci si-a intarit compartimentul defensive cu trei jucatori de valoare, atunci e greu de crezut ca se va mai intampla acelasi lucru in retur.
La fel, in eventualitatea in care un club nu marca, in medie, mai mult de un gol pe meci si si-a intarit compartimentul ofensiv in perioada de transferuri din intersezon, atunci e foarte posibil sa devina mai prolifica.
Unii pariori nu iau in calcul aceste modificari, care, la inceput de retur, par a nu afecta foarte mult stilul unei echipe sau al alteia, insa, in timp, dupa 3-4 etape jucate, acest lucru va deveni vizibil.
Totusi, dupa acele 3-4 etape scurse din retur, e foarte posibil ca multi dintre pariori sa piarda bani tocmai din aceasta cauza: ca nu au luat in considerare schimbarile facute prin intermediul transferurilor.
Mai mult, toti pariorii ar trebui sa fie atenti nu numai la cumpararea de jucatori sau, de ce nu?!, la schimburile de antrenori, ci si la vanzarea fotbalistilor, deoarece unul dintre compartimentele aminitite anterior pot suferi puternic in urma acestor modificari.
Astfel, putem lua cazul Stelei Bucuresti, care l-a vandut pe Mirel Radoi, unul dintre jucatorii de baza ai echipei si care are de gand sa-l vanda si pe Ghionea. Acest gen de transferuri sunt cruciale in momentul in care vrem sa pariem, deoarece pot dezechilibra intregul stil de joc.

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi