Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

02-07-2019, 15:56
Lipsesc la meciuri de la Wimbledon simplu o gramada din sistem.Majoritatea
sunt dar lipsesc cateva si la masculin si la feminin.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 6

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 558
> Cel mai nou membru: SirbuM

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

sports_ro_880x100

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Variante de pariuri under si over!

Articole Interesante!Ce campionate ofera cele mai multe bucurii pariorilor si ce ligi sunt “problematice”

Dedicat celor care cred in spectacol

Sunt un adept al pariurilor bazate pe numarul de goluri marcate. Am fost, sunt si voi fi mereu adeptul unor astfel de bilete, bazate strict pe numarul de goluri, deoarece riscul scade in mod considerabil atunci cand ne bazam strategia pe acest aspect.
De ce? Simplu! Pentru ca puntem evita foarte usor capcanele “surprizelor” neplacute din diverse campionate. In plus, ridicam foarte mult sansa de castig, in cazul in care urmarim cu atentie anumite campionate, in care se inscrie mult sau nu, precum si unele echipe din ligile respective sau, mai bine zis, departamentele ofensive sau defensive ale acestora.
Numarul de goluri inscris intr-un meci poate da masura spectacolului acelei partide. Sigur, spectacolul nu se poate concretize doarin numarul de goluri sau de ocazii avute. Spectacolul tine de orice amanunt, chiar si de cele de dinaintea sau de dupa o intalnire de fotbal.
Dar, de cele mai multe ori, microbistii si, in speta, pariorii pun baza pe acest aspect, destul de relevant, de altfel – cel al reusitelor.
De aceea, asa cum unii dintre pariorii experimentati stiu deja, trebuie mentionat faptul ca exista campionate in care se marcheaza foarte mult (motiv pentru care si cotele sunt scazute la Over 2,5 goluri!), precum si ligi in care media de goluri pe intalnire este destul de scazuta.
Primele doua ligi din Franta, la fel ca acelea din Portugalia, prima liga din Cehia sau a doua din Italia sunt destul de sarace in reusite. Bineinteles, asta nu inseamna ca nu pot fie tape in care jumatate dintre intalniri sa fie de Over 2,5 goluri, insa acest lucru se intampla destul de rar de-a lungul unui intreg sezon.
Pe de alta parte, primele doua ligi din Germania, Olanda, Belgia sau Elvetia, precum si prima liga din Austria le pot oferi o multitudine de satisfactii celor care isi incearca norocul pe un astfel de bilet – cu mize pe Over 2,5 goluri.
O exceptie o constituie, din acest punct de vedere, Scotia, aceasta tara avand cam in toate ligile meciuri disputate si cu multe reusite. Sigur, cotele la Over 2,5 goluri sunt pe masura in acest caz, adica destul de reduse. Chiar si asa, cred ca un bilet de Over sau Under 2,5 goluri poate aduce mult mai usor satisfactii pariorilor, decat unul cu rezultate finale, acolo unde pot aparea “surprizele” neplacute

Comments

Nu există comentarii postate.

Postează un comentariu

Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.

Evaluări

Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.

Trafic si Voturi