Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 4

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 507
> Cel mai nou membru: tgf06

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la fotbal!

Bilet castigator a castiga aproape 14000 RON cu doar 2 meciuri si 10 RON miza!

Bilet castigator a castiga aproape 14000 RON cu doar 2 meciuri si 10 RON miza!Dupa ce am prezentat cateva bilete aproape incredibile, astazi am aflat despre un parior roman care miercuri seara a castigat o suma enroma cu doar 2 meciuri pe bilet si o miza de doar 10 RON.
Fericitul castigator a ales doua meciuri unul din Spania si celalalt din Anglia, Championship si a mizat pe ambele rezultat pauza/final. Primul meci a ost cel dintre Malaga si Betis unde cota de 39 pentru 2 pauza 1 final a fost bifata fara prea multe emotii, iar celelalt a fost partida dintre Brighton si Newcastle unde a mizat pe 1 la pauza 2 final si a iesit cu mari emotii chiar in ultimele minute de joc, bifand asfel si cota de 34,25 si cota totala a bileului de 1335 iar la miza de 10 RON castigul a ajuns la 13350 RON adica aproape 140 de milioane de lei vechi ceea ce e foarte bine pentru o miza de 10 ron.

Biletul a fost jucat online la aceasta casa de pariuri care are si o oferta speciala pentru toti cei care ajung pe situl lor prima data. Mai mult puteti vizualiza partide de fotbal gratuit direct in contul de pariuri, datorita serviciului TV care e pus la dispozitie clientilor care au cel putin 1 RON in cont sau au plasat un pariu in ultimele 24 de ore.

Bilet castigator: castig fabulos cu un bilet de 14 evenimente!

Bilet castigator: castig fabulos cu un bilet de 14 evenimente!Dupa ce ieri v-am prezentat cum sa castigi la pariuri mai bine de 320.000 RON, in care unii ziceau ca e fals sau ca nu se poate, ei bine aceste date au fost puse la dispozitie de casa de pariuri online unde s-a castigat a fost comunicat de presa si cred ca ei nu-si permit sa se joace cu cuvintele, astazi va prezentam un bilet de 14 meciuri castigat ieri in prima zi de Champions League cu o miza de 60 RON.

Suma castigata cu acest bilet e una de asemenea impresionanta si asta pentru ca fericitul parior tot roman, a primit suplimentar un castig pentru pariul acumulator.iar suma totala a ajuns la putin peste 44.000 RON si biletul e cu atat mai impresionant cu cat cel putin 3 evenimente au fost prinse pe ultima suta de metri.

Norocosul a jucat 1 meci din Champions League in care a mizat pe cornere, aproape toate meciurile din Championship, Anglia, un meci din League One si 4 meciuri din League Two si cu foarte multe emotii le-a prins pe toate.

Un parior roman a dat lovitura la pariuri online. A castigat 324.433 RON cu 2 bilete!

Un parior roman a dat lovitura la pariuri online. A castigat 324.433 RON cu 2 bilete!Maestrul pariurilor sportive din Romania: a castigat 324.433 RON in doar o saptamana

Un parior roman a reusit sa dea lovitura in ultima saptamana, el reusind sa castige peste 70.000 de euro intr-o singura saptamana, la winmasters.

Pariorul a avut doua bilete de senzatie in ultimele doua weekenduri, el reusind sa castige 324.433 RON, cu o miza totala de 12.312,5 RON.

Astfel, duminică, 05 februarie, el a profitat de oferta acestei case de pariuri online (vezi detalii) de meciuri live si a castigat, cu o miza de 5.000 de lei, uriasa suma de 142.300 lei. Toate pariurile au fost plasate pe meciuri live, iar pariorul nostru a avut si un pic de noroc, in conditiile in care Ausburg a fost condusa cu 2-1 de Werder Bremen, dar a revenit si a marcat 2 goluri in minutele 79 si 94, intorcand astfel rezultatul.

Ce ai paria pe Donald Trump? Am gasit noi niste pariuri traznite!

Ce ai paria pe Donald Trump? Am gasit noi niste pariuri traznite!Probabil nu prea mai e om conectat la internet pe planeta asta sa nu stie cine-i Donald Trump, desigur multi o sa fica e ala din Ucenicul sau e ala care se uita lung dupa Denis din celebrul film "Singur acasa", dar o sa fie si acei care zic e Presedintele SUA. Pentru toti avem niste propuneri de pariuri ce-i drept cam traznite pe care le-am gasit la o casa de pariuri online destul de cunoscuta si din care noi zicem ca macar 2 merita sa fie jucate pe sume mari.

Ca sa mergem mai departe pe Melania, tanara sotie a lui Trump o stie cineva? Ei bine cum suna cota 200 ca Trump sa o insele in 2017 dar intr-o locatie speciala, Casa Alba! Trump e implicat in tot felul de declaratii si predictii care mai de care pe scena politica iar aceste lucruri i-au inspirat si pe bookmakeri in alegerea acestori pariuri. Daca crezi ca Trump o sa divorteze de Melania in 2017 cota este de 18 si nu ti-am zis mai nimic acum urmeaza pariul care merita.

Finala Super Bowl 2017: New England Patriots v Atlanta Falcons, cote si pariuri!

Finala Super Bowl 2017: New England Patriots v Atlanta Falcons, cote si pariuri!Pe NGR Stadium din Houston, Texas, va avea loc pe 6 februarie la ora Romaniei 1:30 Super Bowl LI. Vom afla prin urmare care este "regina" editiei cu numarul 51 din fotbalul american. Campioana Conferintei Americane, New England Patriots, o va intalni pe campioana Conferintei Nationale, Atlanta Falcons.

Pentru "patrioti" va fi a noua prezenta in Super Bowl, cele mai multe dintre toate formatiile din NHL. De asemenea va fi a doua lor aparitie in ultimii 3 ani si a saptea

Trafic si Voturi