Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 3

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 499
> Cel mai nou membru: dani88

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la fotbal!

CAN 2017, Cupa Africii pe Natiuni, tot ce trebuie sa stii!

CAN 2017, Cupa Africii pe Natiuni, tot ce trebuie sa stii!Africa Cup of Nations sau CAN cum mai e cunoscuta isi incepe in acest weekend a 31 editie, in Gabon si se va juca pe 4 stadioane. Competitia africana creste de la o editie la alta si de cand si-a schimbat anii normali de desfasurare trecand intr-un sistem pe ani impari, competitia a devenit mai disputata, suprizele apar mai usor si nici o echipa nu e favorita certa. Acest lucru se vede si prin faptul ca, Nigeria nici nu a reusit sa se califice la turneul final.

In mod normal aceasta editie trebuia sa se dispute in Lybia ra in urma viorelentelor si a rasboiului intern din aceasta tara, Federatia Africana de Fotbal a decis mutarea competitiei in alta tara, astfel Gabonul a reusit sa obtina aceasta organizare.

Daca pariezi online poti sa primesti o minge oficiala cu autograful echipei Steaua

Daca pariezi online poti sa primesti o minge oficiala cu autograful echipei Steaua Foarte probabil ca multi dintre pariori sa si practice sporturile pe care joaca de placere sau chiar la nivel de amator, iar asa cum ati observat deja mingile, echipamentele si accesoriile de calitate pentru mai orice sport sunt destul de costisitoare.
Alti pariori obisnuiesc sa colectioneze, mingi echipamente, autografe si au adevarate muzee acasa in acest sens.

Fie ca faci parte din prima categorie sau din a doua trebuie sa stii ca in fiecare luna, pariurile sportive pe fotbal iti pot aduce gratuit o minge oficiala cu autograful intregii echipe Steaua Bucuresti.

Ninge de Anul Nou? Cat e cota la pariuri?

Ninge de Anul Nou? Cat e cota la pariuri?Am intrat pe ultima suta de metri in Anul 2016 si 2017 bate din ce in ce mai tare la usa asa ca printre pegatiri de revelion, superstitii, ritualuri si urari trebuie sa ne indreptam si spre un subiect care prinde din ce in ce mai tare peste tot si care a fost facut popular la Londra.
Cei care sunt in fenomen stiu de ani buni de zile ca in aproprierea sarbatorilor, agentiile traditionale de pariuri mai ales cele din Regatul Unit scot la bataie cote foarte ciudate si chiar amuzante pentru optiuni de pariuri bizare. Pentru prima data am vazut la o casa de pariuri engleza sintagma "Ninge ...

Cote la pariuri pe Vocea Romaniei 2016 - Finala

Cote la pariuri pe Vocea Romaniei 2016 - FinalaVocea României 2016 - Finala e vineri seara si toti concurentii sunt conectati la acest show pentru ca e o sansa unica de a se lansa intr-o cariera muzicala mult vizata, iar in plus castigatorul primeste un cadou imens acum inainte de Sarbatori.

Cel mai popular show de televiziune, Vocea Romaniei, isi desemneaza marele castigator vineri seara. Marius Moga si Smiley merg cu cate un concurent in finala, Tudor Chirilă va avea doi concurenti care se vor lupta pentru marele titlu, in timp ce Loredana a ramas fara concurenti.
Alexandru Musat (echipa Smiley), Ioana Ignat (echipa Marius Moga), Robert Botezan (echipa Tudor Chirila) si Teodora Buciu (echipa Tudor Chirila) sunt cei patru concurenti din Marea Finala, de la Vocea Romaniei.
Cine va castiga marele premiul de ...

winmasters se relansează. Ce le aduce nou pariorilor

winmasters se relansează. Ce le aduce nou pariorilorwinmasters anunță relansarea platformei, cu o soluție tehnică mult superioară versiunii anterioare, ce include noi opțiuni pentru utilizatori, dar și oferte de pariuri și casino mult mai mai bogate.
Nou winmasters reprezintă nu doar un upgrade din punct de vedere thenic, dar și foarte multe opțiuni adăugate astfel încât să le ofere utilizatorilor experiențe cât mai reușite.

“Am lucrat din greu să asigurăm o platformă nouă, modernă, și suntem bucuroși să vedem că rezultatul final corespunde cu așteptările și nevoile clienților. Decizia noastră strategică de a migra către ..

Trafic si Voturi