Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 3

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 507
> Cel mai nou membru: tgf06

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la fotbal!

Rugby, turneul celor 6 Natiuni, cote si ponturi la pariuri

Rugby, turneul celor 6 Natiuni, cote si ponturi la pariuriFara indoiala Turneul celor 6 Natiuni este cea mai importanta competitie de rugby din Emisfera Nordica. Editia de anul acesta va fi cea cu numarul 123-a a turneului.

Echipele participante la Turneul celor 6 Natiuni banuiesc ca le cunosc toti iubitorii acestui sport: Anglia, detinatoarea trofeului, Franta, Irlanda, Italia, Scotia si Tara Galilor. Se vor disputa 5 etape (fiecare va juca cu fiecare doar intr-un singur joc, neexistand si returul). Runda inaugurala va avea in loc in primul weekend din luna februarie, urmand ca etapa finala sa aiba loc pe 18 martie.

Australian Open 2017 premii, avancronica si cote la pariuri!

Australian Open 2017 premii, avancronica si cote la pariuri!De luni 16 ianuarie 2017 va incepe primul turneu de Mare Slam al anului, Australian Open. Timp de 2 saptamani cei mai buni jucatori de tenis se vor afla la Melbourne, iar Novak Djokovic si Angelique Kerber au venit in Australia cu scopul de a apara titlurile cucerite anul trecut. Ei vor avea de infruntat adversari foarte dificili si ma gandesc in mod special la Andy Murray, respectiv Serena Williams.

Premii
Atat la masculin cat si la feminin castigatorul intrecerii de simplu va primi un cec in valoare de 2.24 milioane de lire sterline, iar finalistul se va multumi cu 1.15 milioane de lire sterline Jucatorii eliminati in prima runda vor pleca acasa cu 30.00 de lire sterline.

CAN 2017, Cupa Africii pe Natiuni, tot ce trebuie sa stii!

CAN 2017, Cupa Africii pe Natiuni, tot ce trebuie sa stii!Africa Cup of Nations sau CAN cum mai e cunoscuta isi incepe in acest weekend a 31 editie, in Gabon si se va juca pe 4 stadioane. Competitia africana creste de la o editie la alta si de cand si-a schimbat anii normali de desfasurare trecand intr-un sistem pe ani impari, competitia a devenit mai disputata, suprizele apar mai usor si nici o echipa nu e favorita certa. Acest lucru se vede si prin faptul ca, Nigeria nici nu a reusit sa se califice la turneul final.

In mod normal aceasta editie trebuia sa se dispute in Lybia ra in urma viorelentelor si a rasboiului intern din aceasta tara, Federatia Africana de Fotbal a decis mutarea competitiei in alta tara, astfel Gabonul a reusit sa obtina aceasta organizare.

Daca pariezi online poti sa primesti o minge oficiala cu autograful echipei Steaua

Daca pariezi online poti sa primesti o minge oficiala cu autograful echipei Steaua Foarte probabil ca multi dintre pariori sa si practice sporturile pe care joaca de placere sau chiar la nivel de amator, iar asa cum ati observat deja mingile, echipamentele si accesoriile de calitate pentru mai orice sport sunt destul de costisitoare.
Alti pariori obisnuiesc sa colectioneze, mingi echipamente, autografe si au adevarate muzee acasa in acest sens.

Fie ca faci parte din prima categorie sau din a doua trebuie sa stii ca in fiecare luna, pariurile sportive pe fotbal iti pot aduce gratuit o minge oficiala cu autograful intregii echipe Steaua Bucuresti.

Ninge de Anul Nou? Cat e cota la pariuri?

Ninge de Anul Nou? Cat e cota la pariuri?Am intrat pe ultima suta de metri in Anul 2016 si 2017 bate din ce in ce mai tare la usa asa ca printre pegatiri de revelion, superstitii, ritualuri si urari trebuie sa ne indreptam si spre un subiect care prinde din ce in ce mai tare peste tot si care a fost facut popular la Londra.
Cei care sunt in fenomen stiu de ani buni de zile ca in aproprierea sarbatorilor, agentiile traditionale de pariuri mai ales cele din Regatul Unit scot la bataie cote foarte ciudate si chiar amuzante pentru optiuni de pariuri bizare. Pentru prima data am vazut la o casa de pariuri engleza sintagma "Ninge ...

Trafic si Voturi