Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 3

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 500
> Cel mai nou membru: Alexandru

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la fotbal!

Ninge de Anul Nou? Cat e cota la pariuri?

Ninge de Anul Nou? Cat e cota la pariuri?Am intrat pe ultima suta de metri in Anul 2016 si 2017 bate din ce in ce mai tare la usa asa ca printre pegatiri de revelion, superstitii, ritualuri si urari trebuie sa ne indreptam si spre un subiect care prinde din ce in ce mai tare peste tot si care a fost facut popular la Londra.
Cei care sunt in fenomen stiu de ani buni de zile ca in aproprierea sarbatorilor, agentiile traditionale de pariuri mai ales cele din Regatul Unit scot la bataie cote foarte ciudate si chiar amuzante pentru optiuni de pariuri bizare. Pentru prima data am vazut la o casa de pariuri engleza sintagma "Ninge ...

Cote la pariuri pe Vocea Romaniei 2016 - Finala

Cote la pariuri pe Vocea Romaniei 2016 - FinalaVocea României 2016 - Finala e vineri seara si toti concurentii sunt conectati la acest show pentru ca e o sansa unica de a se lansa intr-o cariera muzicala mult vizata, iar in plus castigatorul primeste un cadou imens acum inainte de Sarbatori.

Cel mai popular show de televiziune, Vocea Romaniei, isi desemneaza marele castigator vineri seara. Marius Moga si Smiley merg cu cate un concurent in finala, Tudor Chirilă va avea doi concurenti care se vor lupta pentru marele titlu, in timp ce Loredana a ramas fara concurenti.
Alexandru Musat (echipa Smiley), Ioana Ignat (echipa Marius Moga), Robert Botezan (echipa Tudor Chirila) si Teodora Buciu (echipa Tudor Chirila) sunt cei patru concurenti din Marea Finala, de la Vocea Romaniei.
Cine va castiga marele premiul de ...

winmasters se relansează. Ce le aduce nou pariorilor

winmasters se relansează. Ce le aduce nou pariorilorwinmasters anunță relansarea platformei, cu o soluție tehnică mult superioară versiunii anterioare, ce include noi opțiuni pentru utilizatori, dar și oferte de pariuri și casino mult mai mai bogate.
Nou winmasters reprezintă nu doar un upgrade din punct de vedere thenic, dar și foarte multe opțiuni adăugate astfel încât să le ofere utilizatorilor experiențe cât mai reușite.

“Am lucrat din greu să asigurăm o platformă nouă, modernă, și suntem bucuroși să vedem că rezultatul final corespunde cu așteptările și nevoile clienților. Decizia noastră strategică de a migra către ..

Esti tehnic, loveste Bara de Aur pe National Arena si ai dat lovitura!

Esti tehnic, loveste Bara de Aur pe National Arena si ai dat lovitura!Jocurile copilariei, iti pot aduce castiguri mari, tu cat de bun erai?
Nu stiu cati dintre voi ati jucat in copilarie "Obligatea" sau cum se mai numea ea la una dintre portile terenului de fotbal, fara portar in care cel mai bun era cel care lovea bara transversala cu mingea de cele mai multe ori. Se executau lovituri de la o anumita distanta pe rand, iar cel care lovea primul transversala il obliga pe urmatorul sa faca acelasi lucru, daca cine urma nu reusea sa trimita mingea in bara, era eliminat si asa jocul continua pana se ajungea la unul singur care era si castigatorul.

Cum poti sa castigi o minge oficiala cu autograful echipei Steaua!

Cum poti sa castigi o minge oficiala cu autograful echipei Steaua! Netbet si Steaua Bucuresti iti ofera posibilitatea ca in luna Octombrie sa castigi una din cele 5 mingi oficiale cu autografele jucatorilor.
Probabil ati observat deja in materie de promotii Netbet ocupa detasat locul 1, au cele mai variate, cele mai interesante si cele mai multe promotii dintre toate agentiile iar acum de cand au semnat cu Steaua pun la dispozitie si multe materiale promotionale. Aceasta promotie cu mingile este prima de acest fel asa ca e de urmarit ce efect o sa aibe, sincer sa fiu si eu mi-as dori o minge oficiala.

In fiecare luna pe NetBet, pariurile sportive iti pot aduce gratuit o minge oficiala cu autograful intregii echipe Steaua Bucuresti.

Trafic si Voturi