Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Shoutbox

You must login to post a message.

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

30-04-2018, 23:27
deduc faptul ca ponturile au fost anulate pentru ca nu se mai putea sa influentez in niciun fel clasamentul.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

15-01-2009, 22:41
Aici va puteti expune in cel mai rapid mod pareri si puteti cere ajutor echipei noastre in diversele probleme care apar pe site sau la agentiile de pariuri

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 3

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 527
> Cel mai nou membru: chitu1990

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

Notts Country are bani, dar Chesterfield are valoare!

Stiri din pariuri Lupta din Liga 2 din Anglia si a 4 ca valoare pare mai incinsa acum mai mult decat oricand!

Dupa ce Sven Goran Eriksson a semnat cu cel mai vechi club din lume, care activeaza in Liga 2 din Anglia, foarte multe priviri si destul de multi sponsori s-au aratat fascinanti de acest campionat!
Stadioanele, la nivelul ligi 1 de la noi, jucatori seriosi si devotati cluburilor unde joaca, oamenii cu exeprienta in management si nu in ultimul rand fanii care sunt prezenti pe fiecare stadion indiferent de importanta meciului au facut ca acest campionat chiar daca este al 4 ca valoare din Anglia sa creasca mult si sa isi permita atragere unor antrenori sau jucatori de certa valoare, care aducand cu ei multa experienta si aerul performantei formeaza din tinerii jucatori certe valori!
Nu putine sunt exemplele in care jucatori din aceasta liga au facut pasul direct intr-o echipa de Premiere League si chiar s-au descurcat foarte bine... Citeste mai mult!

O Solutie pe timp de Seceta in Pariuri!

Articole Interesante!Un alt tip de pariu

Stiu ca exista pariori dedicati unui singur sport. In general, sportul preferat de pariori - mai ales de cei din Romania - ramane fotbalul. Insa, in vremuri de “seceta”, pot fi abordate cu o oarecare usurinta si alte competitii.
Astfel, tenisul, care se desfasoara de regula in fiecare saptamana, devine una dintre cele mai facile optiuni pentru un iubitor al sporturilor si, in special, pentru pariorii care sunt in cautarea unei solutii viabile.
Pentru un necunoscator al tenisului, nu ar fi foarte indicat sa se “arunce” la astfel de pariuri, chiar daca lipsa mizei si a riscului, precum si cea a sentimentului de bucurie pot cauza “depresii”!
Decat sa mizati sume destul de importante pe sporturi pe care nu le “stapaniti”, e mai bine sa pastrati banii in buzunare si sa spuneti ca v-ati… “recastigat” banii pe care i-ati “investit”! (Citeste tot)

Incepe pauza competitionala in ce priveste campionatele interne!

Articole Interesante! Fotbalul, la final de sezon

Cu cateva mici exceptii, campionatele interne la fotbal s-au incheiat. Sigur, exista cateva mici exceptii, cum ar fi unele campionate din zona nordica a continentului, insa “grosul” evenimentelor interne s-a epuizat pana spre sfarsitul verii - inceputul toamnei.
Atunci va reincepe “tavalugul” meciurilor din cele mai importante campionate de fotbal din Europa. Pariorii adevarati vor continua, totusi, sa mizeze pe diverse competitii, nu neaparat doar pe cele de fotbal, ci si pe alte sporturi. Una dintre optiuni ramane baseball-ul, de exemplu, acolo unde cotele sunt ridicate, mai ales la Over sau Under 7,5 puncte, de exemplu.

O SURSA CONSTANTA DE INFORMATII UTILE PENTRU PARIORI

Articole Interesante! Atentie la meciurile amicale!

Partidele pe care marile cluburi din Europa si le programeaza in pauza competitionala (atat cat va fi ea in acest an - n.r.) va pot spune multe despre ce au de gand sa faca antrenorii respectivelor formatii in urmatorul sezon competitional.
Deja lucrurile sunt cunoscute pentru fiecare mare club de fotbal din Europa in ceea ce priveste participarea intr-o cupa sau alta, la fel cum, pentru celelalte formatii, se stie in care dintre ligi vor evolua din sezonul 2009/2010.
Astfel, fiecare tehnician “si-a aranjat apele”, cum s-ar spune! Antrenorii si-au facut deja o lista de transferuri, unii fotbalisti stiu chiar de acum in ce tara vor trebui sa se mute impreuna cu prietenele sau familia.

O MODALITATE APROAPE SIGURA PENTRU SUCCES

Articole Interesante! Castig garantat pentru pariori

Da, ati citit bine! Exista o metoda aproape 100% sigura de a castiga la pariuri! Trebuie precizat insa faptul ca, pentru a ajunge la aplicarea acestei metode, trebuie sa indepliniti cateva conditii.
Prima dintre conditiile cerute este sa fiti un parior care joaca la o casa online. Casele de pariuri online ofera mult mai multe variante de a juca pe un singur meci, decat cele traditionale...(Citeste mai mult)

Trafic si Voturi