Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:

Shoutbox

You must login to post a message.

02-07-2019, 15:56
Lipsesc la meciuri de la Wimbledon simplu o gramada din sistem.Majoritatea
sunt dar lipsesc cateva si la masculin si la feminin.

27-01-2019, 18:41
De ce nu se poate paria pe cote mai mici de 1.40? Am citit regulamentul dar poate imi scapa mie ceva...

01-05-2018, 22:00
Ai dedus excelent, iar pentru luna in curs nu contau.

12-03-2018, 21:49
Apare dar actualizarea se face odata pe zi deci apar meicurile pe ziua respectiva

12-03-2018, 18:52
Nu apare NBA, nu e niciun meci de tenis in oferta.Ce se intampla?

Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 2

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 541
> Cel mai nou membru: Alina18

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

Pariaza online la Baumbet si primesti super oferta de bun venit!

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la pariuri!

O Solutie pe timp de Seceta in Pariuri!

Articole Interesante!Un alt tip de pariu

Stiu ca exista pariori dedicati unui singur sport. In general, sportul preferat de pariori - mai ales de cei din Romania - ramane fotbalul. Insa, in vremuri de “seceta”, pot fi abordate cu o oarecare usurinta si alte competitii.
Astfel, tenisul, care se desfasoara de regula in fiecare saptamana, devine una dintre cele mai facile optiuni pentru un iubitor al sporturilor si, in special, pentru pariorii care sunt in cautarea unei solutii viabile.
Pentru un necunoscator al tenisului, nu ar fi foarte indicat sa se “arunce” la astfel de pariuri, chiar daca lipsa mizei si a riscului, precum si cea a sentimentului de bucurie pot cauza “depresii”!
Decat sa mizati sume destul de importante pe sporturi pe care nu le “stapaniti”, e mai bine sa pastrati banii in buzunare si sa spuneti ca v-ati… “recastigat” banii pe care i-ati “investit”! (Citeste tot)

Incepe pauza competitionala in ce priveste campionatele interne!

Articole Interesante! Fotbalul, la final de sezon

Cu cateva mici exceptii, campionatele interne la fotbal s-au incheiat. Sigur, exista cateva mici exceptii, cum ar fi unele campionate din zona nordica a continentului, insa “grosul” evenimentelor interne s-a epuizat pana spre sfarsitul verii - inceputul toamnei.
Atunci va reincepe “tavalugul” meciurilor din cele mai importante campionate de fotbal din Europa. Pariorii adevarati vor continua, totusi, sa mizeze pe diverse competitii, nu neaparat doar pe cele de fotbal, ci si pe alte sporturi. Una dintre optiuni ramane baseball-ul, de exemplu, acolo unde cotele sunt ridicate, mai ales la Over sau Under 7,5 puncte, de exemplu.

O SURSA CONSTANTA DE INFORMATII UTILE PENTRU PARIORI

Articole Interesante! Atentie la meciurile amicale!

Partidele pe care marile cluburi din Europa si le programeaza in pauza competitionala (atat cat va fi ea in acest an - n.r.) va pot spune multe despre ce au de gand sa faca antrenorii respectivelor formatii in urmatorul sezon competitional.
Deja lucrurile sunt cunoscute pentru fiecare mare club de fotbal din Europa in ceea ce priveste participarea intr-o cupa sau alta, la fel cum, pentru celelalte formatii, se stie in care dintre ligi vor evolua din sezonul 2009/2010.
Astfel, fiecare tehnician “si-a aranjat apele”, cum s-ar spune! Antrenorii si-au facut deja o lista de transferuri, unii fotbalisti stiu chiar de acum in ce tara vor trebui sa se mute impreuna cu prietenele sau familia.

O MODALITATE APROAPE SIGURA PENTRU SUCCES

Articole Interesante! Castig garantat pentru pariori

Da, ati citit bine! Exista o metoda aproape 100% sigura de a castiga la pariuri! Trebuie precizat insa faptul ca, pentru a ajunge la aplicarea acestei metode, trebuie sa indepliniti cateva conditii.
Prima dintre conditiile cerute este sa fiti un parior care joaca la o casa online. Casele de pariuri online ofera mult mai multe variante de a juca pe un singur meci, decat cele traditionale...(Citeste mai mult)

Cum isi asigura pariori reusita!?

Articole Interesante! Unul dintre secretele castigului

Multi dintre pariori se feresc sa joace pe acelasi bilet rezultatele pe care le prevad pentru diverse competitii. Astfel, cei mai multi dintre clientii caselor de pariuri se axeaza pe un singur sport (in general, fotbalul – n.r.), considerand ca sunt “experti” in acel domeniu. Aceasta greseala poate fi una comuna, coroborata cu cea prin care nu putini dintre cei care pariaza evita campionatele “mici”.
Astfel, mare parte dintre pariori prefera sa mizeze pe meciuri din primele ligi din Europa, indiferent daca ofertele caselor de profil sunt mai bune la ligile inferioare din diverse campionate. Nu stiu daca ati observat sau nu acest aspect, dar, de foarte multe ori, casele de pariuri cresc cotele la meciurile din astfel de ligi, practice necunoscute pentru multi “ousideri”...(Citeste mai mult)

Trafic si Voturi