Pariuri Online

Cele mai noi articole

Recomandam:


Utilizatori conectaţi

> Vizitatori conectaţi: 1

> Membri conectaţi: 0

> Membri înregistraţi: 501
> Cel mai nou membru: caileanu10

Nota importanta

Orice colaborare cu o agentie de pariuri pe site-ul nostru este sub forma de contract de publicitate, nu sub forma de afiliere. Nu suntem afiliati caselor de pariuri.

NetBet pariaza in SIGURANTA! Vezi Oferta fantastica la fotbal!

Casa de pariuri online unde poti paria absolut orice

Casa de pariuri online unde poti paria absolut oriceExista multe case de pariuri care fac clientilor cote pentru absolut orice nebunii pe care le gandesc ei iar acest fenomen este dezvoltat mai ales in Anglia acolo unde pariorii pun pariuri extrem de ciudate. Acest lucru nu ar fi posibil fara o flexibilitat foarte mare a caselor de pariuri care sa ofere cote pentru asa ceva. Un exemplu de astfel de pariu este in meciul Arsenal v Manchester United mingea loveste bara transversala, De Gea primeste cartonas galben si se marcheaza in meci un autogol. O astfel de nebunie e calculata de catre specialisti i se da cota si pariorul care a solicitat-o poate paria. Ei bine acum acest fenomen se extinde si am descoperit o casa de pariuri online care ofera oriunde activeaza acest serviciu.
Ți-ai dorit vreodată să pariezi pe un eveniment care nu exista in oferta niciunei case de pariuri? Sa pariezi pe faptul ca Dinamo va primi un penalty în prelungiri in meciul cu Steaua sau ca Roger Federer va inchide finala cu Rafael Nadal, de la Australian Open, cu un as? E posibil acum pentru oricine.

Bookmakerii unei case de pariuri online destul de populara au decis sa ofere aceste posibilitati odicarui client si astfel doar cu un email primesti la sectiunea speciala creata la "Sporturi" cota pentru nebunia ta.
Logoul acestei case de pariuri este...

Meciul Leicester v Atletico i-a adus unui parior aproape 1 miliard

Meciul Leicester v Atletico i-a adus unui parior aproape 1 miliardNu multi sunt cei care prefera sa mizeze mai mult pe evenimente single in dauna biletelor combinate din mai multe meciuri la o miza mai mica. Un astfel de parior a mizat aseara la o agentie de pariuri online o suma insemnata, care poate de altii e pariata intr-un an sau doi, pe meciul Leicester v Atletico si castigul a fost unul imens aproape 100.000 de lei.

In acest caz nu stiu daca putem vorbi de noroc, de intuitie sau pur si simplu de tupeu, dar oricum jama1--- le-a avut pe toate pentru ca nu oricine isi permite sa puna 26.500 RON pe o cota de 3.65 care a fost la X final in intalnirea de pe King Power Stadium din Leicester.

Pronosticul a fost jucat online la aceasta casa de pariuri online (vezi oferta) unde pariaza si multi dintre vizitatorii nostrii datorita oferlor foarte bune pe care le au.

Bilet castigator a luat aproape 10.000 RON cu 5 lei

Bilet castigator a luat aproape 10.000 RON cu 5 leiAsa cum deja stiti suntem cu ochii pe biletele castigatoare puse la dispozitie de casele de pariuri online, sau afisate in diverse topuri iar pe cele mai interesante le facem publice si pe site. Dupa o pauza de cateva saptamani in aceasta etapa intermediara ne-a atras atentia din nou un bilet jucat online. Cu doar 5 RON fericitul parior a luat nu mai putin de 9 041.43 RON. A jucat 9 meciuri din diferite campionate, Anglia inclusiv ligile inferioare, Germania, Scotia si Olanda, cea mai mica cota pe bilet a fost de 2.00 iar cea mai mare 3.15 iar lucru foarte interesant este ca nu a avut nici un X intre selectii doar rezultate finale de 1 sau 2 dupa caz.

Bilet castigator de 90.000 RON cu o miza de 44 RON! Vezi ce meciuri a prins!

Bilet castigator de 90.000 RON cu o miza de 44 RON! Vezi ce meciuri a prins!In acest weekend v-am aratat deja cum un dinamovist a facut peste 11.000 RON din 3 meciuri care s-au jucat sambata in Bundesliga, acum va aratam ceva cu totul incredibil. Un parior a reusit cu doar 44 lei sa castige aproape 90.000 adica 900 de milioane de lei vechi a prins mai toate meciurile din La Liga Spania in 1x2 final si a facut o cota de peste 2000, e ceva de-a dreptul incredibil dar adevarat asta deoarece biletul a fost pus la dispozitia noastra direct de catre agentia de pariuri unde a fost jucat, dar hai sa vedem cum s-au derulat lucrurile.

Biletul cuprinde doar meciuri din ...

Bilet castigator a castiga aproape 14000 RON cu doar 2 meciuri si 10 RON miza!

Bilet castigator a castiga aproape 14000 RON cu doar 2 meciuri si 10 RON miza!Dupa ce am prezentat cateva bilete aproape incredibile, astazi am aflat despre un parior roman care miercuri seara a castigat o suma enroma cu doar 2 meciuri pe bilet si o miza de doar 10 RON.
Fericitul castigator a ales doua meciuri unul din Spania si celalalt din Anglia, Championship si a mizat pe ambele rezultat pauza/final. Primul meci a ost cel dintre Malaga si Betis unde cota de 39 pentru 2 pauza 1 final a fost bifata fara prea multe emotii, iar celelalt a fost partida dintre Brighton si Newcastle unde a mizat pe 1 la pauza 2 final si a iesit cu mari emotii chiar in ultimele minute de joc, bifand asfel si cota de 34,25 si cota totala a bileului de 1335 iar la miza de 10 RON castigul a ajuns la 13350 RON adica aproape 140 de milioane de lei vechi ceea ce e foarte bine pentru o miza de 10 ron.

Biletul a fost jucat online la aceasta casa de pariuri care are si o oferta speciala pentru toti cei care ajung pe situl lor prima data. Mai mult puteti vizualiza partide de fotbal gratuit direct in contul de pariuri, datorita serviciului TV care e pus la dispozitie clientilor care au cel putin 1 RON in cont sau au plasat un pariu in ultimele 24 de ore.

Trafic si Voturi